Adviseur Buitendienst

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Ontwikkeling & Advies
  • Opleidingsniveau: HBO

Welke bijdrage lever jij straks aan de groei van Interflow? 

Wat ga je doen?

Als adviseur van onze klanten ben je, samen met je collega, commercieel verantwoordelijk voor het vergroten van onze marktpositie en het uitbreiden van onze omzet in het LAF segment. Op strategisch en operationeel niveau draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe business door het benaderen en binden van nieuwe klanten en het creëren van nieuwe kansen, eventueel in regio’s waar Interflow momenteel minder actief is.  Interflow gaat ervan uit dat door echt vanuit de klant te denken, naar hen te luisteren e concepten te ontwikkelen waar een vraag naar is, we kwalitatieve omzetgroei kunnen realiseren. Door in de huid van onze klanten te kruipen, goed naar ze te luisteren en nauw met ze samen te werken zorg jij ervoor dat de groei van Interflow doorzet en dat het bestaande netwerk nog verder verstevigt.

Mensen, ideeën en informatie aan elkaar koppelen: dat is jouw drijfveer.

In deze zelfstandige rol rapporteer je aan de Manager Realisatie en werk je samen met een collega Adviseur.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken de kandidaat die zich in bovenstaande profiel herkent. Wij denken dat de ideale kandidaat een technische hbo opleiding heeft genoten en ervaring heeft in een soortgelijke rol. Echter veel belangrijker vinden wij de competenties en ervaring in de branche die je meebrengt:
  • Luistervaardigheden
  • Pro actief
  • Communicatiefvaardig
  • Hands on

Verder heb je een scherpe blik voor in de markt ontstane innovaties en je anticipeert op de nieuwe mogelijkheden. Je bent conceptueel sterk en weet dit goed te vertalen naar een hands-on aanpak. Als omdenker benadruk je altijd de positieve kant van situaties, waarmee je zorgt voor een doorpakkersmentaliteit in jouw team.

 

Wat bieden wij?

Interflow biedt een zelfstandige functie in een groeiend bedrijf in een boeiende markt. In deze functie krijg je de gelegenheid je eigen klantenkring op en uit te bouwen. Je wordt vanuit het hoofdkantoor in Wieringerwerf op allerlei gebieden ondersteunt. Uiteraard biedt Interflow, als onderdeel van de Koninklijke BAM Groep, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. Vernieuwen zit in onze genen. Naast de  Flex-OK als één van onze laatste concepten, heeft Interflow sinds de beginjaren '70, in samenwerking met wetenschappelijke onderzoekers, medici en luchttechnische ingenieurs, baanbrekende oplossingen ontwikkeld op het gebied van de 'Laminar Flow' techniek, hetgeen heeft geresulteerd in een breed leveringsprogramma van diverse Laminar Flow kastenflexibel, makkelijk aanpasbaar en goed te onderhouden.

Overal waar zwevende verontreinigingen (aërosolen) storend, schadelijk of ongewenst zijn, wordt met het installeren van Laminar Flow systemen gezorgd voor persoonsbescherming of productbescherming. 

Interflow zoekt ter uitbreiding een Adviseur Buitendienst ( regio Nederland/Brabant )

Solliciteren