Afstudeerstage Communicatie

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Commercie
  • Opleidingsniveau: HBO

Verbeter jij de interne communicatie binnen Interflow? Interflow is op zoek naar een ambitieuze afstudeerder die een adviesrapport gaat schrijven voor Interflow. Heb je interesse? Dan word jij de nieuwe stagiair bij Interflow!

Wat ga je doen?

Interflow is op zoek naar een ambitieuze afstudeerder die een adviesrapport gaat schrijven. Je gaat onderzoek doen over hoe de interne communicatie binnen Interflow kan worden verbetert en welke uitingen hierbij passen. Deze verbeterpunten ga jij vervolgens implementeren op een digitaal platform binnen Interflow. 

Wie zoeken wij?

- Je volgt een HBO opleiding richting Communicatie, Journalistiek, Commerciële Economie of een andere commerciële opleiding.
- Je hebt een leuke en creatieve schrijfstijl
- Je kan goed zelfstandig werken en je bent ambitieus 
 

Wat bieden wij?

Je gaat stage lopen in een dynamische omgeving en krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen. In overleg met jou stellen we vooraf een duidelijke opdracht samen, zodat de stage aan de eisen van je opleiding wordt voldaan. Je komt stage lopen bij het grootste bouwbedrijf van Nederland, waarbij jij als volwaardige collega wordt gezien. Daarnaast biedt BAM een stagevergoeding volgens richtlijnen van Bouwend Nederland.

Wie zijn wij?

Als dé specialist in schone lucht draait het bij Interflow allemaal om schone lucht in productieomgevingen met als doel product- en persoonsbescherming te bieden. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt projecten op dit gebied. Interflow is uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Van ontwerp tot validatie heeft Interflow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Interflow is onderdeel van BAM Techniek bv, een van de sectoren van de Koninklijke BAM Groep nv. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om vrijwel elk project, hoe groot en gecompliceerd ook, integraal te realiseren.

Solliciteren