Afstudeerstage Validatie

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Commercie
  • Opleidingsniveau: HBO, WO
Denk jij graag out of the box? Bedenk jij hoe Interflow voor blijft lopen op de snel ontwikkelende wereld? Dan ben jij de innovatieve afstudeerder die Interflow zoekt!

Wat ga je doen?

Interflow is marktleider op het gebied van validatie werkzaamheden. Willen we dit blijven dan zullen we ons op dit vlak moeten blijven ontwikkelen. Hoe zal de validatiemarkt er in 2025 uitzien en hoe zorgen we ervoor dat we dan ook de kwaliteit speler in de markt zijn? Wat zijn de huidige ontwikkelingen in de markt? En als we "out of the box" denken wat doen we dan in 2025? De stand der techniek is dan al zover ontwikkeld dat dit werk misschien wel door de installaties zelf uitgevoerd kan worden? Hoe blijven we voorop lopen in deze snel ontwikkelende wereld?
 
Aan het einde van je afstudeeropdracht hebben we inzicht in de validatie markt en staat er een gedegen onderbouwd plan voor de verdere ontwikkeling van deze dienstverlening.
 

Wie zoeken wij?

- Je volgt een innovatieve HBO- of WO opleiding (bijv. management & innovatie, Innovatie en ondernemen etc.)
- Je bent creatief
- Je bent sociaal en nieuwsgierig
- Je bent een echte ontwikkelaar
- Je zoekt een stage per augustus/september 2018

Wat bieden wij?

Je gaat stage lopen in een dynamische omgeving en krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen. In overleg met jou stellen we vooraf een duidelijke opdracht samen, zodat de stage aan de eisen van jouw opleiding voldoet. Je komt stage lopen bij het grootste bouwbedrijf van Nederland, waarbij jij als volwaardige collega wordt gezien. Daarnaast biedt BAM een stagevergoeding volgens richtlijnen van Bouwend Nederland.

Wie zijn wij?

Als dé specialist in schone lucht draait het bij Interflow allemaal om schone lucht in productieomgevingen met als doel product- en persoonsbescherming. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt projecten op dit gebied. Interflow is uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Van ontwerp tot validatie heeft Interflow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv, een van de sectoren van de Koninklijke BAM Groep nv. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om vrijwel elk project, hoe groot en gecompliceerd ook, integraal te realiseren.

Solliciteren