Timmerman afmontage

Solliciteren
 • Bedrijf: Interflow
 • Standplaats: Wieringerwerf
 • Vakgebied: Realisatie
 • Opleidingsniveau: MBO

Het echte vakwerk, afwisseling, zelfstandigheid en vrijheid; timmerman afmontage bij Interflow! Met jouw team werk je aan operatiekamer en cleanrooms in de meest geavenceerde omgevingen in heel Nederland.

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Realisatie zoeken wij een Timmerman afmontage die op verschillende projectlocaties door Nederland ingezet wordt.

Als Timmerman afmontage werk je mee aan de bouw van onze klant specifieke cleanrooms en operatiekamers. De cleanrooms plaats je bij klanten in de zorg, farmacie of industrie. De operatiekamers realiseer je bij klanten als ziekenhuizen en klinieken. Samen met je collega’s plaats je de wand- en plafondsystemen en zorg je voor de afmontage van de producten van Interflow zoals het SafetyClean wand- en plafondsysteem of de Flex-OK..
 
Taken en verantwoordelijkheden:

 • Verricht zelfstandig alle voorkomende assemblage en installatiewerkzaamheden van wand-, deur- en plafondsystemen en voorzieningen in wanden en plafonds
 • Voert de werkzaamheden uit aan de hand van tekeningen en materiaallijsten
 • Overlegt met projectleider wanneer de uitvoering zal gaan afwijken van de specificaties en voorschriften
 • Houdt wijzigingen bij op schema's en tekeningen t.b.v. revisietekeningen

Is verantwoordelijk voor kwaliteit van het uitgevoerde werk, gereedschap en veiligheidsmiddelen, alsmede voor de naleving van de veiligheidsvoorschriften
De projecten van Interflow bevinden zich in het hele land, van Stadskanaal tot aan Geleen. De operatiekamers en cleanrooms worden in een zeer schone omgevingen geplaatst. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een schone en nette werkplek.

Wie zoeken wij?

Als Timmerman afmontage:

 • Heb je een afgeronde mbo opleiding in een technische discipline;
 • Heb je technisch inzicht en kun je tekeningen lezen;
 • Hou je van aanpakken, sta je voor vakmanschap en heb je oog voor detail
 • Beschik je over rijbewijs B
 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring als timmerman

Voor jou is het eind resultaat belangrijk. Je werkt graag nauwkeurig en secuur. Je bent pas tevreden als de klant ook tevreden is. Je werkt graag samen met je collega’s en een goede team sfeer . Als je ziet dat het beter of anders kan, dan zal je de mogelijkheid nemen om dit te initiëren. Je denkt mee in je werk en de uitvoering van projecten.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden. Je werkt aan unieke projecten, voor maatschappelijk relevante opdrachtgevers in een specialistische omgeving. Je krijgt ruimte om je eigen initiatief te ontplooien. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

Wie zijn wij?

Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv. BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.
 
Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. Alles wat we doen, doen we met  uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit. Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Solliciteren