Back Office medewerker ( standplaats Wieringerwerf )

Solliciteren
 • Bedrijf: Interflow
 • Standplaats: Wieringerwerf
 • Vakgebied: Marketing & Communicatie
 • Opleidingsniveau: MBO

Organisatorisch talent gezocht...

Wat ga je doen?

De gecentraliseerde Back Office bestaat uit medewerkers met een eigen focus gebied ( Service, LAF of Projecten ). Door standaardisatie, proces optimalisatie en samenwerking kunnen de drie medewerkers van de Back Office elkaar vervangen in afwezigheid.
Als Back Office medewerker ben je de spil binnen de organisatie en zorg je ervoor dat commercie, techniek en operatie bij elkaar komen. In deze functie ondersteun je de accountmanagers en draag je zorg voor een soepele doorstroom van het salesproces.
 
Een greep uit je taken:

 • Aan de hand van informatie aangeleverd door de accountmanagers het opstellen van offertes.
 • Zorg dragen voor tijdige en correcte reacties op commerciële aanvragen.
 • Ondersteunen van de buitendienst.
 • Het nabellen van leads en/of offertes.
 • Signaleren van commerciële mogelijkheden en/of kansen.
 • Het voeren van een correcte verkoopadministratie.
 • Het telefonisch te woord staan van klanten en vertegenwoordigers.
 • Ondersteuning bieden aan marketing gerelateerde activiteiten.

 
Kortom: een rol waarin je je organisatie-, communicatie en administratief talent volop kunt gebruiken.
 

Wie zoeken wij?

 Wij zoeken iemand met minimaal een MBO opleiding aangevuld met enige jaren ervaring in een soortgelijke functie.
 
Je bent zowel administratief als commercieel onderlegd en je hebt er plezier in zaken naar je toe je trekken en gedaan te krijgen. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en je hebt een bovengemiddelde servicegerichte instelling. Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. Tenslotte ben je echt een teamplayer.
 
Heb jij een HBO opleiding genoten, minder werkervaring maar toch geïnteresseerd in deze functie? Dan willen wij ook graag met jou kennismaken.
 

Wat bieden wij?

Interflow biedt een veelzijdige functie, met veel zelfstandigheid in een team van enthousiaste collega's. Uiteraard bieden wij ook een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Wie zijn wij?

Als dé specialist in schone lucht draait het bij Interflow allemaal om schone lucht in productieomgevingen met als doel product- en persoonsbescherming te bieden. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt projecten op dit gebied. Interflow is uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Van ontwerp tot validatie heeft Interflow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv, een van de sectoren van de Koninklijke BAM Groep nv. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om vrijwel elk project, hoe groot en gecompliceerd ook, integraal te realiseren.
 
Door de sterke groei van Interflow is er behoefte aan versterking op de Back Office ontstaan in de vorm van een commercieel gerichte Back Office medewerker ( standplaats Wieringerwerf ).
 

Solliciteren