Electrotechnisch Monteur afmontage

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Realisatie
  • Opleidingsniveau: MBO

Vind jij elektrotechniek het mooiste vakgebied dat er is? Heb je net je mbo 4 opleiding afgerond en wil je verantwoordelijk zijn voor de afbouw van een eindproduct en wil je mee denken in de eisen van de klant? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Voor Interflow zoeken wij een Monteur Elektrotechniek 

Als monteur elektrotechniek ben je onderdeel van de afdeling productie van Interflow. Deze afdeling houdt zich onder andere bezig met de productie van Laminar Air Flow Units (LAF). Als monteur elektrotechniek werk je in een productieomgeving en ben je onderdeel van het afmontage team. Je houdt je voornamelijk bezig met het afbouwen van de LAF Units. Dit zijn half open kasten die zowel producten als personen beschermen tegen schadelijke stoffen van buitenaf doormiddel van schone lucht. Jij zorgt ervoor dat een rompdeel wordt afgebouwd tot een eindproduct die naar de klant verzonden kan worden. Het gaat onder andere om het assembleren en inbouwen van ventilatoren, verlichtingsarmaturen, bekabeling en touchscreen bediening.
 
Door een grote range aan kasten die we leveren en verschillende soorten klanten waarvoor we werken heb je voldoende variatie in je werk. Het is aan jou om mee te denken met de wensen van de klant en zodoende lever je altijd maatwerk.
 

 

 

 

Wie zoeken wij?

Als monteur elektrotechniek heb je:

  • Een afgeronde mbo 4 opleiding elektrotechniek
  • kennis gemaakt met het bouwen van elektrische installaties
  • ervaring met het lezen van elektrische schema’s en technische tekeningen

 
Om succesvol te zijn als monteur elektrotechniek vind je het leuk om zelfstandig te werken en ben je resultaatgericht. Je bent proactief, neemt initiatief als dat nodig is en je heb oog voor nieuwe ontwikkelingen. Je hebt een passie voor het vak en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Je bent een gedreven vakman, klantgericht en je communiceert makkelijk met je collega’s.
 

Wat bieden wij?

Interflow biedt een mooie functie in een groeiend bedrijf, waar je volop mogelijkheden hebt om je verder te ontwikkelen. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en uitstekende ecundaire voorwaarden.

Wie zijn wij?

Interflow heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot specialist in schone lucht. Op basis van dit specialisme is Interflow uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Van ontwerp tot validatie heeft Interfiow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv.
 

Solliciteren