Bouwkundig Projectbegeleider Operatiekamers & Cleanrooms

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Ontwerp & Engineering
  • Opleidingsniveau: MBO, HBO
Wil jij een functie waarbij je nauw bent betrokken bij het bouwproces, veel verantwoordelijkheid en afwisseling hebt? Hou jij van details en vind je het geweldig om te zien dat hetgeen wat je 2 en 3D  tekent ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd? Wil je bij een groeiende, innovatieve werkgever aan de slag met unieke klanten? Dan is dit jouw baan!

Wat ga je doen?

Als projectbegeleider werk je samen in een projectteam met een projectleider en eventueel engineers vanuit de discipline WTB en E. Tijdens de tender-, ontwerp- en realisatiefase ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, aanvragen van offertes, inkopen, aansturen van de eigen productie onderdelen, en organiseren van het project op het gebied van Bouw en Inrichting.Jij gaat dus uitzoeken wat er allemaal kan.

Je ontwerpt de bouw- en inrichtingselementen van cleanrooms in REVIT en de bijbehorende producten van Interflow zoals het SafetyClean wand- en plafondsysteem en de Flex-OK. Als projectbegeleider maak je samen met de projectleider een inkoopplanning, waarbij er een inkooptraject wordt opzet. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van een goede uren en inkoop administratie. Je vraagt offertes aan en zorgt dat het project binnen budget en planning goed verloopt. Je hebt regelmatig overleg met andere afdelingen (WTB en Elektrotechniek / Meet- & Regeltechniek) over de integrale projectaanpak. Tijdens het project stuur je leveranciers aan en heb je contact met de klant. Als projectbegeleider bouw en inrichting ben je verantwoordelijk van start tot oplevering van het project.

Wie zoeken wij?

•    Een afgeronde opleiding Bouwkunde
•    Ervaring met REVIT of een vergelijkbaar pakket;
•    Affiniteit met afbouwtechniek

Om succesvol te zijn als projectbegeleider ben je een gemotiveerde aanpakker en heb je een hoge mate van gedrevenheid. Het is makkelijk voor jou om het overzicht te behouden over het project. Je hebt oog voor kwaliteit en je bent tevens gericht op de wensen van de klant. Daarnaast ga je op zoek naar vernieuwende oplossingen om zodoende voor op de markt te blijven lopen. Je vindt het prettig om samen te werken in een multidisciplinair team en bent in staat een actieve rol te spelen in het werken aan het gezamenlijke resultaat.

Wat bieden wij?

Waarom je voor Interflow zou moeten kiezen:
  • We zijn een team met een mooie mix van jong talent en ervaren collega's. We staan voor elkaar klaar. Je werkt in een team van 4 werkvoorbereiders bouw. John is jouw manager en die geeft jou veel vrijheid en verantwoordelijkheid en staat voor jou klaar indien nodig!
  • Pauzes zijn fantastisch hier! Ontmoet onze Kantineke en eet de lekkerste broodjes van Nederland!
  • Je hebt flexibele werktijden wat zorgt voor een goede werk-privé balans.
  • We gaan graag het gesprek met jou aan over passende arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. Vernieuwen zit in onze genen. De Flex-OK is één van onze laatste concepten;  flexibel, makkelijk aanpasbaar en goed te onderhouden.
In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. Alles wat we doen, doen we met  uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit. Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.

 

Solliciteren