High Potential Teamleider

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Beheer & Onderhoud
  • Opleidingsniveau: WO
Jij hebt 2 tot 4 jaar ervaring na het afronden van een technische studie aan de universiteit. Leidinggeven zit in jouw DNA en je houdt van een uitdaging. Voor Interflow zoeken wij een high potential die het verschil gaat maken. Bij ons krijg je alle ruimte om verbeteringen door te voeren te werken aan jouw carrière.

Wat ga je doen?

Jij hebt de touwtjes in handen en weet door slimme oplossingen jouw team verder te brengen. Jouw team bestaat uit validatiespecialisten die zelfstandig werken. Als teamleider heb jij een coördinerende rol in het klantproces, commercie, tenderverloop en contractbeheer. Daarnaast ben jij financieel en HR verantwoordelijk en zorg je ervoor dat de afdeling wordt geoptimaliseerd. Voor deze rol zoeken wij iemand die nog niet veel ervaring heeft, maar de eerste meters heeft gemaakt en het verschil wil gaan maken bij Interflow! Deze functie is een ideale start om stappen te maken binnen Interflow. Samen met jou stippelen we een pad uit richting een MT functie.
Mocht je interesse hebben in een dergelijk traject, maar is dit niet jouw ideale startfunctie, dan komen we alsnog graag met jou in contact om jouw ideale functie te bespreken.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een technische studie op WO niveau afgerond
  • Je hebt leidinggevende ervaring, maar we zoeken geen doorgewinterde leidinggevende, maar juist iemand die graag nog een stap wil maken
  • Ambitie en drive om jezelf en het team te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Uitzicht op een MT lid functie; waarmaken van jouw dromen en ambities. Jezelf en jouw team verbeteren. Interflow is een groeiend bedrijf en daarbij zoeken wij iemand die mee wil groeien. De no-nonsense aanpak en platte organisatiestructuur zorgen ervoor dat jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Veel kan, maar dan wordt er ook wat van je verwacht. Daarnaast gaan we graag met jou het gesprek aan over arbeidsvoorwaarden als salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze maken we graag op maat.

Wie zijn wij?

Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminair flow kasten. Alles draait om schone lucht. Je kan je voorstellen dat er in operatiekamers geen vuiltjes in de patiënt mogen komen. Om deze garantie te kunnen bieden, worden ruimtes gevalideerd door onze meettechnici. Dit is wat wij doen op de afdeling Validatie en Beheer. Bij Interflow werken 110 medewerkers, onze omzet is ca. 25 miljoen per jaar.
Bekijk hier onze video die jij precies verteld wat we doen.

Solliciteren