Technicus Validate en Meetdienst

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Beheer & Onderhoud
  • Opleidingsniveau: MBO
Wil jij aan de slag als Validatietechnicus bij een turnkeyleverancier van schoneluchtoplossingen? Als jij onderdeel wilt zijn van een team waar de kwaliteit van je werk en de tevredenheid van je klant prioriteit nummer 1 zijn, dan zijn we geïnteresseerd in jouw technisch talent.

Wat ga je doen?

De validatietechnicus voert luchttechnische en installatietechnische metingen uit om de prestatie van geconditioneerde ruimten en schone werkbanken vast te leggen. Denk hierbij aan luchtsnelheidsmetingen, drukmetingen, deeltjesclassificaties, en bijvoorbeeld integriteitstesten voor HEPA-filters. Deze metingen worden uitgevoerd in (productie)cleanrooms, operatiekamers, laboratoria en aan schone werkbanken, luchtbehandelingsinstallaties en elektrotechnische installaties inclusief het regeltechnische gedeelte.
 
Naast het uitvoeren van dergelijke validatiemetingen spoort u in de betreffende cleanrooms en aanverwante installaties storingen op, verhelpt deze en rapporteert schriftelijk hierover. U adviseert de opdrachtgever over structurele oplossingen. U onderhoudt duurzame klantrelaties, signaleert mogelijke extra werkzaamheden en denkt mee over totaaloplossingen en verbeteringen.
 
De validatie technicus overlegt met de opdrachtgever omtrent de uitvoering van de werkzaamheden en instrueert mogelijk bedienend personeel van de opdrachtgever en/of onderaannemers. Hierbij kunt u tevens als aanspreekpunt fungeren bij het uitvoeren van het onderhoud aan de betreffende installaties.
 
De afdeling Beheer bestaat uit in totaal zo’n dertig medewerkers en zal de komende jaren blijven groeien. Het is een zelfstandige functie waarbij de validatietechnicus veelal werkt op locatie binnen Nederland en de Benelux. 

Wie zoeken wij?

Om als Validatietechnicus aan de slag te gaan heb je een mbo-opleiding richting Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde afgerond, aangevuld met relevante cursussen. Ook heb je minimaal vijf jaar relevante werkervaring in functie als servicemonteur of vergelijkbaar. Ervaring met beheer en onderhoud in de zorg en cleanrooms is een grote pre.
 
U bent sterk in het opsporen van de oorzaak achter een probleem, u legt verbanden tussen gegevens en onderzoekt waar nodig de achterliggende samenhang. U stemt uw taalgebruik af op de ontvanger, en servicebereidheid en klanttevredenheid hebben voor u de hoogste prioriteit. 

Wat bieden wij?

Een startende validatietechnicus krijgt een uitgebreide interne opleiding om alle ins en outs van onze producten en diensten te leren kennen. Daarnaast bieden wij natuurlijk:
  • Marktconform salaris
  • Volwassen secundaire-arbeidsvoorwaardenpakket
  • De persoonlijkheid van een 'middelgroot' bedrijf met de voordelen van een multinational

Wie zijn wij?

Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. Vernieuwen zit in onze genen. De Flex-OK is één van onze laatste concepten;  flexibel, makkelijk aanpasbaar en goed te onderhouden.
In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. 
Alles wat we doen, doen we met  uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit. Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper, hoofduitvoerder en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.

BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

 

Solliciteren