Interflow: Timmerman Productie

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Realisatie
  • Opleidingsniveau: MBO

Word jij onze nieuwe collega in onze mooie werkplaats?

Wat ga je doen?

Voor de afdeling Productie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en energieke monteur, c.q. timmerman. In deze functie heb je de volgende taken:

  • Je voert zelfstandig alle eenvoudige assemblage en montagewerkzaamheden aan onder meer hout-, kunststof-, staal- en RVS-materialen. Deze werkzaamheden verricht je aan de hand van tekeningen en materiaallijsten.
  • Je overlegt met de chef Werkplaats wanneer de uitvoering zal gaan afwijken van de specificaties en voorschriften.
  • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken kandidaten met een afgeronde VMBO opleiding Timmerman / Meubelmaker. Als jij daarnaast van aanpakken houdt en graag als vakman aan de slag wilt dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Wat bieden wij?

Je werkt met een enthousiaste groep collega's die kwaliteit in hun werk belangrijk vinden. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv, een van de sectoren van de Koninklijke BAM Groep nv, deze behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa.
 
Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en veiligheidskasten. In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. Alles wat we doen, doen we met  uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit. Interflow is als ontwerper en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.
Voor onze werplaats zoeken wij een Monteur / Timmerman afdeling Productie met als standplaats Wieringerwerf.

Solliciteren