Intern Projectleider Bouw en Inrichting Cleanrooms

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Projectmanagement, -
  • Opleidingsniveau: HBO

Jij bent iemand die organisatorisch sterk is, ervaring heeft met het leiden van een jong team van enthousiaste engineers en je bent bekend in de bouwwereld. Je hebt ervaring in het opstarten en opleveren van bouwkundige projecten. Heb je ook nog affiniteit met techniek en werk je graag in multidisciplinaire teams? 

Wat ga je doen?

Als Projectleider Bouw en Inrichting ga jij je met de volgende zaken bezighouden:
•    Leidinggeven aan een team van jonge engineers (4fte) en bijhouden van de capaciteitsplanning in verband met projectplanningen
•    Je bent het inhoudelijke Bouw & Inrichting (B&I)- aanspreekpunt van OK-complexen, cleanrooms en de bijbehorende productreeksen van Interflow zoals het SafetyClean wand- en plafondsysteem.
•    Projecten opstarten van begin tot eind en daarin rekening houden met de engineering, inkoop, planning en uitvoering samen met de werkvoorbereiders. 
•    Wensen van klanten inventariseren en hen adviseren op de (on)mogelijkheden en de juiste informatie te achterhalen zodat je dit door kunt geven aan de calculatie
•    Maken van risicoanalyses en beheersmaatregelen naar aanleiding van de bestekken 
 
Daarnaast ben je de drijvende kracht achter nieuwe innovaties en verdergaande standaardisatie op gebied van onze producten, de projectvoorbereiding en werkwijzen. Je signaleert afwijkingen en voert structurele verbeteringen door. Samen met de andere twee disciplines (WTB en Elektrotechniek/ Meet- & Regeltechniek) zoek je naar mogelijkheden om efficiencyslagen te maken door bijvoorbeeld werkzaamheden op elkaar af te stemmen.
 

Wie zoeken wij?

Als Projectleider Bouw en Inrichting heb je:
•    Een afgeronde hbo opleiding Bouwkunde;
•    Minimaal drie jaar ervaring als Projectleider van middelgrote projecten, bij voorkeur bij een aannemer;
•    Ervaring met het aansturen en coachen van een team;
•    Gedegen marktkennis.

Als Projectleider krijg je energie van het aansturen van een projectteam en je weet hen optimaal in te zetten. Klantcontact zie jij als een groot pluspunt want middels een goede relatie kun jij de wens van de klant achterhalen, adviseren en hierop anticiperen. Je bent dan ook flexibel, communicatief zeer vaardig en kun je goed procesmatig werken. Je neemt initiatief en weet mensen te overtuigen van jouw ideeën. Tevens bezit je een drive voor kwaliteit die voortkomt uit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. 
 

Wat bieden wij?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  • Marktconform salaris en een lease auto
  • Volwassen secundaire arbeidsvoorwaarden pakket
  • De persoonlijkheid van een 'middelgroot' bedrijf met de voordelen van een multinational

Wie zijn wij?

Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. Vernieuwen zit in onze genen. De Flex-OK is één van onze laatste concepten;  flexibel, makkelijk aanpasbaar en goed te onderhouden.
In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. 
Alles wat we doen, doen we met  uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit. Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper, hoofduitvoerder en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.

BAM Groep behoort tot de grootste bouwonderneming van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

Solliciteren