Junior onderhoudsmonteur

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Beheer & Onderhoud
  • Opleidingsniveau: MBO
Als je starter bent en je wil graag een snelle start maken van je carrière, dan ben je bij ons aan het goede adres! Jij bent onze nieuwe onderhoudsmonteur in de Validatie en Meetdienst en kan bij ons een echt vak gaan leren! Jij houdt van vrijheid, techniek en wat je ogen zien, kunnen je handen maken. Kom in ons ons team werken! 

Wat ga je doen?

Jij stapt je auto in op weg naar de eerste klus. Je gaat vandaag werken in een operatiekamer waar alles steriel moet blijven. Hierdoor werk je in een speciaal pak. De validatietechnicus komt ook naar deze ruimte en jij bereid alles voor zodat hij meteen aan het werk kan gaan. Je assisteert met de testen afnemen door rook in te voeren in de luchtkanalen in de technische ruimte. Samen zetten jullie alle apparatuur neer en ruimen deze ook weer op. Alles is getest en functioneert naar behoren! Dankzij jou kunnen hier weer veilig operaties worden uitgevoerd.

In deze baan maak je lange dagen. Je werkt door het hele land vanuit de standplaats Wieringerwerf. Veel ruimtes zijn ’s avonds of in het weekend beschikbaar om te testen, waardoor je ook regelmatig avonden en weekenden werkt. Je werkt niet alleen in operatiekamers, maar ook in cleanrooms waar bijvoorbeeld computerchips worden gemaakt. Als de reisafstand te ver is, blijf je daar overnachten. Dit kan ook in het buitenland zijn. Dit wordt voor jou betaald, inclusief ontbijt. Je krijgt ook een vergoeding voor koffie, lunch en avondeten. Door deze werktijden krijg je veel toeslagen en hierdoor verdien je dus een mooi salaris.

Wie zoeken wij?

Het gaat ons vooral om jou! We zoeken iemand die handig is, je ziet werk liggen en je houdt van hard werken. Je hebt een MBO technische opleiding afgerond op minimaal niveau 3. Je kan tekeningen lezen en je kan goed zelfstandig werken. Je hebt een rijbewijs en bent een gezellige teamplayer.

Wat bieden wij?

Een startende validatietechnicus krijgt een uitgebreide interne opleiding om alle ins en outs van onze producten en diensten te leren kennen. Daarnaast bieden wij natuurlijk:
  • Een goed salaris
  • Auto van de zaak waar je mee naar projecten rijdt.
  • Veel vrijheid en zelfstandigheid.

Wie zijn wij?

Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. Vernieuwen zit in onze genen. De Flex-OK is één van onze laatste concepten;  flexibel, makkelijk aanpasbaar en goed te onderhouden.
In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. 
Alles wat we doen, doen we met  uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit. Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper, hoofduitvoerder en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat

Solliciteren