MBO Stage - Service Technicus

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Beheer & Onderhoud
  • Opleidingsniveau: MBO
Zoek jij een stage waar je echt de handen uit je mouwen kunt steken? Volg jij een technische mbo-opleiding? Dan ben jij de stagiair die Interflow zoekt!

Wat ga je doen?

Je loopt mee met een van onze validatie technici en ondersteunt met het uitvoeren van luchtstroom metingen in cleanrooms en operatiekamers. Cleanrooms zijn schone ruimtes waar bijvoorbeeld hightech bedrijven hun productie in uitvoeren of waar medicijnen worden gemaakt. Samen met de validatie technicus ga je van opdracht naar opdracht en kom je bij de meest afwisselende en mooie bedrijven terecht waar je in aanraking komt met een unieke wereld.
 
De ene dag loop je op de operatiekamers van een ziekenhuis en het andere moment in een hightech omgeving waar de meest uiteenlopende technieken worden geproduceerd. Het uitvoeren van de metingen is essentieel voor onze klanten en het nauwkeurig uitvoeren van de metingen is een vereiste om de productie ruimte of operatiekamer weer vrij te geven voor gebruik.

Wie zoeken wij?

  • Je volgt een mbo-opleiding niveau 3 of 4 in de richting van Elektrotechniek, Installatietechniek, Mechatronica etc. 
  • Je bent sociaal en nieuwsgierig
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen
  • Je werkt nauwkeurig en bent flexibel
  • Je zoekt een stage per augustus/september 2018

Wat bieden wij?

Je gaat stage lopen in een dynamische omgeving en krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen. In overleg met jou stellen we vooraf een duidelijke opdracht samen, zodat de stage aan de eisen van jouw opleiding voldoet. Je komt stage lopen bij het grootste bouwbedrijf van Nederland, waarbij jij als volwaardige collega wordt gezien. Daarnaast biedt BAM een stagevergoeding volgens richtlijnen van Bouwend Nederland.

Wie zijn wij?

Als dé specialist in schone lucht draait het bij Interflow allemaal om schone lucht in productieomgevingen met als doel product- en persoonsbescherming. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt projecten op dit gebied. Interflow is uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Van ontwerp tot validatie heeft Interflow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv, een van de sectoren van de Koninklijke BAM Groep nv. Vanuit vele disciplines zijn adviseurs, ontwerpers en gespecialiseerde technici beschikbaar om vrijwel elk project, hoe groot en gecompliceerd ook, integraal te realiseren.

Solliciteren