Projectcontroller

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Finance
  • Opleidingsniveau: HBO, MBO

Ben jij een financial die niet alleen ondersteunend wil zijn, maar ook als gelijkwaardige businesspartner de projecten begeleid? Lees dan verder.
 

Wat ga je doen?

Als projectcontroller word je verantwoordelijk voor de financiële project controle en -administratie voor de afdeling Realisatie en Beheer en Onderhoud. Het gaat om korte projecten, van kleinere bedragen waarbij de uitdaging zit in het volume, (2000 opdrachten per jaar).
 
Jouw doel? Zelfstandig opzetten en voeren van de projectadministratie voor projecten en onderhoudscontracten, conform geldende richtlijnen en in nauw overleg met de Controller en Projectleider, zodanig dat te allen tijde een betrouwbaar inzicht bestaat in de financiële stand van zaken, liquiditeitsontwikkeling, risicomanagement en prognose met betrekking tot de projectuitvoering. Daarnaast adviseert de projectadministrateur/projectcontroller op proactieve wijze over bij de bedrijfsvoering van de projecten en contracten.

  • Opzetten van een adequate projectadministratie per project. binnen de daarvoor geldende richtlijnen en aansluitend op de indeling van de projectbegroting, die een goed inzicht kan bieden in het financieel verloop van het project ten opzichte van de in de begroting voorziene budgetten.
  • Verzorgen van periodieke financiële rapportages. Deze rapportages worden besproken met de projectleiders
  • Periodiek neemt de projectcontroller de financiële resultaten van Beheer en Onderhoud door met de manager Beheer en Onderhoud en de Controller.
  • Tijdig factureren van de termijnen aan de opdrachtgever
  • Bij afwezigheid van de Controller (projectcontroller Realisatie projecten) deze (deels) kunnen vervangen.

Wie zoeken wij?

Onze ambities gaan ver! We willen de beste zijn én blijven en daarin moet je mee willen. Je hebt een MBO diploma met een aantal jaren financiële werkervaring of je bent een startende hbo-er met een financiële opleiding. Liefs in de Techniek.
 
Je hebt cijfermatige inzicht en affiniteit met financiële processen. Je bent proactief en stelt kritische vragen. Je bent een teamplayer. Je ziet verbanden en houdt het overzicht. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk, je bent een stevige gesprekspartner, communiceert makkelijk en je blijft effectief onder tijdsdruk. Tot slot ben je fulltime beschikbaar.
 

Wat bieden wij?

We hebben een stevige drive voor prijs en kwaliteit vanuit een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Als jij meedenkt in ontwikkelingen in je werk en in de projecten waarvoor je verantwoordelijk bent, pas je goed bij onze organisatie. Wij vinden dat we dit alleen kunnen bereiken door met plezier te werken en open te communiceren met elkaar en onze klanten. Wij vragen veel, maar jij mag ook veel vragen van ons! In onze BAM Business School kun jij je ontwikkelen in de juiste richting.

BAM is in beweging! Er heerst  een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar samenwerken en elkaar stimuleren belangrijk zijn. We hebben de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf met de voordelen van een multinational. Natuurlijk bieden wij een marktconform salaris en een volwassen secundair arbeidsvoorwaarden pakket.
 

Wie zijn wij?

Interflow is uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Van ontwerp tot validatie heeft Interflow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek, een van de sectoren van de Koninklijke BAM Groep nv.
 
Door de sterke groei van Interflow is er behoefte aan versterking op de afdeling Finance ontstaan in de vorm van een Project Controller ( standplaats Wieringerwerf ).
 

Solliciteren