Projectleider Kleine Werken

Solliciteren
 • Bedrijf: Interflow
 • Standplaats: Wieringerwerf
 • Vakgebied: Projectmanagement
 • Opleidingsniveau: HBO

Begeleid jij voortaan onze modificatie projecten? 

Wat ga je doen?

Als Projectleider Kleine Werken ben je van a tot z verantwoordelijk voor de begeleiding van modificatieprojecten aan cleanrooms en LAF-kasten. Je onderhoudt contact met onze vaste klanten en signaleert hierdoor tijdig de klantvraag, neemt het werk op, draagt zorg voor de calculatie en aanbieding en bij opdracht begeleid je de uitvoering tot aan oplevering. Je levert waar nodig maatwerk en adviseert de klant over het proces en de werkzaamheden.

Jouw belangrijkste resultaatgebieden

 • Het signaleren en identificeren van de klantvraag en hier op inspelen door de klant de voorzien van de juiste oplossing en deze uit te voeren.
 • Het doen van opnames en calculaties met als doel het verwerven van nieuwe projecten,
 • Zorgdragen voor, of indien nodig, zelf verzorgen van de werkvoorbereiding ten aanzien van organisatie, gegevensverstrekking en werkmethoden.
 • Zorgdragen voor een zodanige projectuitvoering, dat de technisch/financiële oplevering tijdig plaatsvindt.
 • Zorgdragen voor technische en financiële voortgangsrapportages naar de opdrachtgever.
 • Effectief onderhouden van contacten met opdrachtgevers, collega’s, leveranciers, onderaannemers, evt. collega aannemers en derden en signaleren van potentiële nieuwe opdrachten.
 • Bewaken van de voortgang en gemaakte kosten en inkomsten gedurende projectuitvoering en periodiek zorgdragen voor betrouwbare financiële rapportage.

 
 

Wie zoeken wij?

Je hebt een mbo of hbo diploma ( bij voorkeur Installatietechniek) en je hebt enige ervaring in het zelfstandig begeleiden van (kleine) projecten. Je hebt affiniteit met andere techniekvormen en kunt hierin de verbinding zoeken. Je bent communicatief vaardig en je hebt ervaring in het bijdragen aan commerciële processen.  Je bent resultaatgericht en je bent in staat om je omgeving naar een ander niveau te tillen.

 

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een organisatie waar mensen een drive hebben om te verbeteren en samen iets goeds en moois te realiseren. Daarnaast bieden wij goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden in een informele, dynamische en professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv. BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.
 
Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. Alles wat we doen, doen we met  uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit. Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.
 

Solliciteren