Projectmanager

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Projectmanagement
  • Opleidingsniveau: HBO
Zit ondernemen en projectmatig leidinggeven in jouw genen? Kun jij klantwensen vertalen naar unieke concepten en vind jij het geweldig om projecten aan te sturen waar verschillende disciplines samenwerken? Dan is deze functie jouw droombaan!

Wat ga je doen?

Als projectmanager bij Interflow geef je leiding aan verschillende projecten. Het behalen van het beoogde projectresultaat is jouw verantwoordelijkheid en het is de uitdaging om het noodzakelijke overzicht te behouden. In de voorbereidingsfase ben je als projectmanager in staat om de wensen van de klant te vertalen naar mogelijke concepten en de vraag van de klant op een creatieve en passende manier te beantwoorden. Jij begrijpt de klant als geen ander en weet de klantvraag te specificeren naar een ontwerp.

Je werkt nauw samen met de bouwkundige, werktuigbouwkundige en elektrotechnische teamleiders en engineers binnen het projectbureau, die  de uitwerking van het technisch ontwerp verzorgen. Je bent verantwoordelijk voor een beheerst verloop van het gehele project. Jij bewaart het overzicht, kent de planning door en door en je bewaakt het budget en de beschikbare middelen. Je hebt nauw contact met de klant en stemt meer- en minderwerk af. Ook ben je geregeld op het project aanwezig om de voortgang te monitoren. Je zit bouwvergaderingen voor en organiseert werkvergaderingen met onderaannemers. Als projectmanager ben jij de drijvende kracht voor afstemming met de verschillende technische disciplines binnen Interflow.

Wie zoeken wij?

Als projectmanager heb je:
•    hbo werk- en denkniveau en een afgeronde hbo opleiding
•    affiniteit met bouw en installatietechniek
•    minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider
•    ervaring met middelgrote projecten en/of integraal projectmanagement
•    actuele kennis van bouwfysica en bouwregelgeving
•    ervaring met contractvorming

Om succesvol te zijn als projectmanager ben je sterk in het bewaren van het overzicht. Je bent in staat om een goede tijdsplanning te maken en de voortgang van het project te bewaken. Je neemt initiatief en grijpt kansen als je deze ziet. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een specialistische werkomgeving met complexe projecten. Tot je klantenkring behoren onder andere grote ziekenhuizen, bedrijven binnen de industrie en farmacie. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

Wij bieden een werkplek bij een organisatie met een heldere groeiambitie in een specialistische markt waar ruimte is voor persoonlijke en professionele groei.

Wie zijn wij?

BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

Interflow heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot specialist in schone lucht. Op basis van dit specialisme is Interflow uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van cleanrooms, operatiekamers, steriele bereidingsruimten en laminar flow units. Van ontwerp tot validatie heeft Interfiow alle expertise in huis om de meest uiteenlopende projecten met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit te realiseren. Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv.

Solliciteren