Werkvoorbereider Productie

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Werkvoorbereiding
  • Opleidingsniveau: MBO

Zoek jij een uitdagende functie waarbij je nauw bent betrokken bij het gehele proces, veel eigen verantwoordelijkheid en afwisseling hebt?

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider Productie werk je samen in een team van enthousiaste collega's. Daarnaast heb je regelmatig overleg met de manager van de Werkplaats en monteurs van het productieteam. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van onze standaardproducten, met als belangrijkste taken:
*  afstemming met de klant
*  het uitwerken van tekeningen in AutoCAD ter voorbereiding van onze productie
*  inkoop van materialen
* samenstellen de werkpakketten voor de Productie
*  het voorbereiden van de werkbon
* waarborgen van de kwaliteit van het uitgevoerde werk.  
 
Uiteraard bestaat je functie uit meer dan bovenstaande, het is met recht een veelzijdige functie te noemen. 

 
 

Wie zoeken wij?

In onze nieuwe Werkvoorbereider zoeken wij iemand met:

  • Een afgeronde opleiding mbo 4;
  • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met het maken van tekeningen in AutoCad;
  • Geen 8 tot 5 mentaliteit;

Daarnaast heeft onze nieuwe collega een goed ontwikkeld gevoel voor de Nederlandse taal, is hij / zij zelfstandig en heeft hij / zij energie en de ambitie in deze functie aan de slag te gaan. 

Wat bieden wij?

Interflow biedt een veelzijdige functie, met veel zelfstandigheid in een team van enthousiaste collega's. Uiteraard bieden wij ook een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de ruimte om eigen initiatief te ontplooien Je werkt aan unieke projecten, voor maatschappelijk relevante opdrachtgevers in een specialistische omgeving.

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.
 

 
 
 

Wie zijn wij?

Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv. BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.
Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. Alles wat we doen, doen we met  uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit. Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.
 

Solliciteren