Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde (kleine werken)

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Werkvoorbereiding
  • Opleidingsniveau: HBO, MBO

Als Werkvoorbereider Werktuigbouw binnen Interflow werk je aan bijzondere projecten zoals laboratoria, operatiekamers en cleanrooms in de hightech Industrie. Samen met de projectleider zorg jij ervoor dat jou collega's in de uitvoering hun werk zo optimaal mogelijk kunnen doen. En daardoor kunnen ziekenhuizen, semiconductor giganten en farmaseutische producenten optimaal functioneren.

Wat ga je doen?

Kenmerkend voor de werkvoorbereider bij BAM Interflow is de organisatorische en spin in het web rol die je in projecten vervuld. Je bent als werkvoorbereider de rechterhand van een projectleider. Je komt te werken binnen de afdeling Beheer en Onderhoud en gaat je focussen op de kleinere projecten, waarbij de uitdaging zit in het uitvoeren van meerdere projecten tegelijk. Je voert de projectadministratie ten behoeve van termijnstaten, materieel en materiaal, uren, etc. Onderhoudt contacten met leveranciers en vraagt materialen aan. Tijdens jouw bezoeken aan de projectlocatie houdt jij contact met de uitvoering. Je bent procesmatig ingesteld  en draagt mede zorg dat management systemen correct zijn bijgehouden. Tevens biedt je ook ‘ad hoc’ oplossingen voor onverwachtse problemen of situaties die kunnen ontstaan tijdens werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting werktuigbouwkunde, installatietechniek HIT of MIT en/of een MBO (niveau 4) met relevante ervaring als werkvoorbereider in gebouw gebonden installaties Je bent als werkvoorbereider een spin in het web en bewaakt het overzicht. Je vindt het prettig om samen te werken in een team, en bent in staat een actieve rol te spelen in het werken aan het gezamenlijke resultaat. 

Wat bieden wij?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Naast veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling biedt BAM haar medewerkers marktconforme arbeidsvoorwaarden.

  • Mark conform salaris
  • Volwassen secundaire arbeidsvoorwaarden pakket
  • Gerichte (vak)opleidingen via de BAM Academie
  • De persoonlijkheid van een 'middelgroot' bedrijf met de voordelen van een multinational

Wie zijn wij?

Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. Vernieuwen zit in onze genen. De Flex-OK is één van onze laatste concepten;  flexibel, makkelijk aanpasbaar en goed te onderhouden.
In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. 
Alles wat we doen, doen we met met uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit. Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper, hoofduitvoerder en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Solliciteren