Werken bij Interflow

Interflow zit in een transitie naar een nog innovatiever en marktgerichtere organisatie. Dat kan alleen met de beste mensen aan boord met hart voor de klant en de projecten die ze doen. Bij onze projecten werken we voor de veiligheid van mensen. De Interflowers voelen en nemen die verantwoordelijkheid. Elk van onze specialisten voelt zich onderdeel van het gehele proces en betrokken bij de klant. Ook de onderlinge samenwerking is bijzonder, we helpen elkaar, dagen elkaar uit en zijn allemaal bereid een stapje extra te doen, waarbij plezier voorop staat.

Wie zijn we? NO TRANSLATION

Interflow is specialist op het gebied van schone lucht. Van het ontwerpen van operatiekamers voor een (academisch) ziekenhuis of een kliniek, het produceren van het materiaal in de eigen fabriek, tot het bouwen van de OK. Maar daar houdt het niet op. Na de bouw en de installatie valideren we de ruimte, en nemen deze eventueel in beheer. Het bijzondere van Interflow is dat we als enige in staat zijn een project gebruiksklaar op te leveren. We zijn een betrouwbare en toegankelijke partner voor onze klanten. De kwaliteit die we leveren en de kennis van onze gespecialiseerde medewerkers zijn onze grootste toegevoegde waarde. Die kennis is heel belangrijk en daar investeren we dan ook doorlopend in.

Onze klanten zijn heel divers. Het gaat om (grote) ziekenhuizen, zelfstandige particuliere behandelcentra, de farmacie en top van de industrie. Interflow groeit en is continu in ontwikkeling met vernieuwing en innovaties. We hebben veel technische kennis en specialisten in schone lucht in huis, veel collega’s zijn al voor lange tijd aan Interflow verbonden. Hun ontwikkeling, de mooie projecten en klanten maar vooral de informele familiesfeer zijn voor hen een belangrijke reden om hier te (blijven) werken.

Onze cultuur?

Open, informeel, vertrouwd en direct. Iedere medewerker voelt zich onderdeel van het geheel en betrokken bij de klant. Ook de onderlinge samenwerking is bijzonder, we helpen elkaar, dagen elkaar uit en zijn allemaal bereid een stapje extra te doen, waarbij plezier voorop staat. Naast het werk doen we ook veel samen, van wandelen in de pauze, tot schaatsen, fietsen en lekker eten. We lunchen altijd samen met iedereen die op kantoor is, onze Tineke maakt de lekkerste broodjes en we sluiten de week af met vette vrijdag, en onze directeur is gewoon Alex.

Toekomst

Interflow zit in een transitie naar een nog innovatiever en marktgerichtere organisatie. Dat kan alleen met de beste mensen aan boord met hart voor de klant en de projecten die ze doen. Bij al onze projecten werken we voor de veiligheid van mensen, die verantwoordelijkheid nemen en voelen de Interflowers. We blijven bezig met doorontwikkeling en vernieuwing. Dat kan zijn op processen maar ook op bestaande producten. We lopen voorop in de markt met BIM en maken onze projecten via 3/4D visualisatie toegankelijk voor onze klanten. Zo kunnen we met de klant in een virtueel project rondlopen en dus  nog efficiënter en klantgerichter werken.

Werken bij Interflow

Werken bij Interflow is werken bij een familiebedrijf en tóch ben je onderdeel van het grote BAM, dit zorgt voor goede carrièrekansen. De kwaliteit van het werk staat bovenaan, voor iedereen. We werken aan mooie en innovatieve projecten die een grote impact hebben op het leven en de veiligheid van bijvoorbeeld patiënten. Je krijgt veel ruimte om je vak uit te oefenen en jezelf uit te dagen om te groeien, daarvoor wordt je ook opgeleid en begeleid door ervaren collega’s.

Onze collega's: engineers Mireille en Arjen

Onze engineers zetten hun tanden in projecten van nieuw te bouwen operatiekamers tot industry-sized cleanrooms voor de farmaceutische industrie. Ze werken veel voor unieke en maatschappelijk relevante klanten zoals ziekenhuizen of klinieken. Mireille en Arjen zijn het technische geweten van het project. Van het ontwerpen in BIM, het begeleiden van de productie tot controle op de bouw zelf. Een veelzijdige job met veel vrijheid. Mireille en Arjen vertellen je graag meer over hun werk bij Interflow.

Wil jij ook werken als engineer bij Interflow?

Kijk dan bij onze vacatures >

Onze collega: projectleider Menno

Menno is projectleider bij Interflow. Hij is inhoudelijk het aanspreekpunt op elk gebied van de bouw en inrichting van (flex)OK-complexen, cleanrooms en de bijbehorende productreeksen van Interflow zoals het SafetyClean wand- en plafondsysteem. Het is zijn verantwoordelijkheid dat een nieuw project wordt opgestart en dat engineering, inkoop en uitvoering goed en tijdig verlopen van begin tot eind. Hij bezoekt regelmatig de  locatie van de klant stemt de wensen en de voortgang af. Menno is pas tevreden als de klant dat ook is. Een coördinerende rol met veel verantwoordelijkheid. In de video neemt Menno je een dag mee in zijn werk.

Wil jij ook werken als projectleider of projectmanager bij Interflow?

Kijk dan bij onze vacatures >

Onze afdelingen

Ontwikkelen

Bij de afdeling ontwikkelen is vooral aandacht voor nieuwe kansen op de markt. Onze adviseurs benaderen de markt proactief en gaan door heel Nederland om onze toonaangevende producten te verkopen. We verzorgen ook de onlinecampagnes en marketingactiviteiten rondom onze projectn en Interflow als geheel. We zetten alles op alles om onze klanten tevreden te houden en voor lange tijd aan onze organisatie te binden. Dat zie je terug in ons advieswerk voor grote nieuwe projecten en klanten, tendermanagement, en de calculatie van het hele project. De afdeling is een belangrijke spil in de lopende projecten maar vooral ook bij de toekomstige projecten.

Beheer

De afdeling beheer is direct betrokken bij het kernproces van de klant, het inregelen en in bedrijf stellen van cleanrooms en OK’s. We valideren en meten en we voeren onderhoud en beheer uit bij onze klanten. Onze beheerders werken bij klanten door het hele land, ze bedienen een diversiteit aan klanten en locaties. De betrokkenheid is hoog omdat de collega’s voor veel zaken eerste aanspreekpunt zijn voor de klant. Het werk wordt met de grootste zorgvuldigheid gedaan, het heeft immers direct impact op de veiligheid van bv een patiënt. De medewerkers van beheer zijn pas klaar met werken als de klant weer helemaal tevreden is.

Realisatie / bouw en inrichting

Bij realisatie werken allerlei disciplines van management tot engineers. Als een project ‘binnen’ is gaat het werk bij realisatie beginnen. Plannen maken, tekeningen maken (REVIT/CAD), projectplanning maken. Zorgen dat wat we beloven er ook komt. Hier werken mensen met een technische achtergrond, meestal op Hbo niveau. Werktuigbouw, regel en meetkunde, bouw technici, stuk voor stuk specialisten met vakkennis. Het zijn nieuwsgierige mensen die over de rand van hun eigen vakgebied willen kijken. Onze engineers zetten hun tanden in projecten van nieuw te bouwen operatiekamers tot industry-sized cleanrooms voor de farmaceutische industrie. Je werkt veel voor unieke en maatschappelijk relevante klanten zoals ziekenhuizen of klinieken. De collega’s zijn het technische geweten van het project.

Productie

De collega’s in de productie werken op de locatie in Wieringerwerf. In de productie hal maken we onderdelen voor de bouw van bijvoorbeeld een (flex)OK. Maar ook de speciale schone werkbanken, laminar air flow kasten en afzuigkasten. Doordat de werkplaats aan het kantoor zit kunnende engineers steeds schakelen met de mensen uit de productie en de werkplaats. Zo kan echt maatwerk worden geleverd voor de verschillende klanten het land.

Projecten waar we trots op zijn