Laminar flow units

De laminar flow units van Interflow excelleren in het bieden persoonsbescherming, productbescherming of doen zelfs beide. Overal waar zwevende verontreinigingen storend, schadelijk en/of ongewenst zijn, wordt met het installeren van onze laminar flowsystemen een maximale stof- en kiemvrijheid verkregen. Op deze manier wordt uw personeel en/of producten tegen schadelijke micro-organismen beschermd, researchwerk vereenvoudigd en kwaliteitscontrole mogelijk.

Wij hebben bijna vijftig jaar ervaring met de engineering, realisatie, validatie en het beheer van laminar flow units. De units van Interflow worden als best beoordeeld* op kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn onze klanten enthousiast over de leveringsbetrouwbaarheid en de service.

Een laminar flow unit die bij uw werkzaamheden past

Interflow biedt verschillende laminar flow units die elk een eigen doel dienen. Gebruik de configurator aan de linkerkant van het scherm (pc en tablet) of klik op het icoontje rechtsboven (smartphone) om de laminar flow unit te vinden die bij uw werkzaamheden past. Klik vervolgens op de afbeelding om meer over de unit te weten te komen, en eventueel direct een offerte aan te vragen.

*Onderzoek van Nederlands Industrieel Marktonderzoekbureau (2017)