100e schone werkbank met touchscreen in gebruik

14 april 2017 09:13 - Interflow
100e touchscreen op schone werkbank Interflow

De schone werkbanken van Interflow worden aan de klant geleverd met een Touchscreen. Dit maakt het instellen van de werkbank een stuk eenvoudiger voor de gebruiker. Dat het een succes is, blijkt uit het feit dat vanaf oktober 2016 de honderdste schone werkbank met touchscreen in gebruik is.

De juiste touchscreen

Sinds 2016 kunnen de schone werkbanken van Interflow geleverd worden met touchscreen. Hier is een heel proces aan vooraf gegaan, want elk soort werkbank werkt anders en elke klant heeft andere wensen. Met de eis dat de touchscreen makkelijk programmeerbaar, betaalbaar en gebruiksvriendelijk moet zijn, heeft Isotron Systems ons geadviseerd en is de juiste touchscreen voor Interflow gevonden.

Verwachtingen overschreden

Voor het 1e jaar heeft Interflow met Isotron Systems de verwachting gezet op 150 schone werkbanken met touchscreen. Het jaar is nog maar net begonnen en er zijn nu al 100 schone werkbanken met touchscreen in gebruik. Dit is een onverwacht succes en hierdoor zijn de afspraken met Isotron Systems aangescherpt en zijn er nog eens 100 touchscreens besteld.

Over Isotron Systems

​Isotron Systems verkoopt direct of in samenwerking (op basis van) industriële proces kennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiserings-componenten en systemen aan de industriële sector (groothandel, eindgebruiker, OEM-er en Systeem Integrator) in Nederland, België en Luxemburg.

 

Wilt u ook een schone werkbank met touchscreen? Neem dan contact op met onze adviseur Arjan van der Scheer. +31 6 53 541 205