Groot succes Meet & Greet Interflow

13 juli 2017 - Interflow
Meet & Greet Interflow groot succes

Zaterdag 8 juli vond de Meet & Greet bij Interflow in Wieringerwerf plaatst. Het moment om de specialist in schone lucht te leren kennen. Zo werden er rondleidingen gegeven, vonden er demonstraties plaats en was er ruimte om onze werknemers te ontmoeten. Het was een druk bezochte, succesvolle dag, die goede sollicitanten heeft opgeleverd.

De gehele middag stonden de deuren van Interflow open om geïnteresseerden te ontvangen. Zo’n tachtig man is langs geweest voor een rondleiding in onze eigen fabriek. Ze hebben de showroom vol Laminar Flow units bewonderd, een stap gezet in onze eigen werkende Flex-OK, de flexibele operatiekamer die altijd klaar is voor de toekomst en ontwerpen kunnen ervaren doormiddel van VR.

Vacatures

De aanleiding van deze Meet & Greet zijn de vele vacatures die open staan bij Interflow. Zo zijn wij onder andere op zoek naar nieuwe werknemers binnen werktuigbouwkunde, productie, ontwerp, elektrotechniek en nog veel meer. Tijdens de Meet & Greet hebben er verschillende ontmoetingsgesprekken plaatsgevonden, hier zijn serieuze sollicitatie gesprekken uit voortgekomen. Kortom een groot succes.

Wil jij ook werken binnen de sector Bouw en Techniek? Kijk dan eens op onze vacaturepagina en solliciteer of neem contact op met onze recruiter Helena Rippen, 0615327902.

Over Interflow

Interflow is een onderdeel van Royal BAM Group. Wij zijn een internationaal en toonaangevend specialist in schone lucht. De expertise van onze organisatie wordt ingezet om zowel personen als producten te beschermen tegen gevaarlijke luchtomstandigheden. Interflow is een deskundig partner bij de ontwikkeling, productie, realisatie, validatie, en beheer van cleanrooms, operatiekamers en Laminar Flow units.