Interflow loopt de TCS Amsterdam Marathon 2017

8 september 2017 - Interflow
Interflow loopt de TCS Amsterdam Marathon 2017

Ook dit jaar lopen een aantal sportieve Interflow collega’s mee met de TCS Amsterdam Marathon. Hiermee proberen we zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting VUmc Cancer Center Amsterdam.

Zondag 15 oktober gaan vier collega’s, samen met vrienden en familie, de halve marathon lopen in Amsterdam. Zij hopen hiermee samen met alle andere lopers genoeg geld in te zamelen voor de aanschaf van de VECTRA POLARIS voor VUmc Cancer Center Amsterdam.

Waar loopt Interflow voor

Dit jaar lopen we voor de aanschaf van de VECTRA POLARIS. Met dit instrument kun je precies bepalen wat voor tumor iemand heeft en welke immuuntherapie het beste voor de specifieke patiënt werkt. Een goede rede om de hardloopschoenen aan te trekken.

Moedig ons aan!

Kom jij ons aanmoedigen? Dan zien we je graag op zondag 15 oktober in Amsterdam. Wil je helpen met geld inzamelen voor de VECTRA POLARIS? Sponsor dan ons sportieve team. Namens de lopers, VUmc CCA en Interflow alvast hartelijk dank!

Over VUmc Cancer Center Amsterdam

VUmc Cancer Center Amsterdam doet al jaren baanbrekend wetenschappelijk onderzoek op gebied van kanker en immunologie. Het onderzoeksinstituut behoort tot de top van Europa en is een samenwerkingsverband tussen VUmc en AMC. Het doel is patiënten met kanker de best mogelijke zorg te bieden, hun kwaliteit van leven te verbeteren en de kans op genezing te verhogen. Hier helpt de VECTRA POLARIS aan mee.