Interflow doneert 7500 euro aan Cancer Center Amsterdam

23 oktober 2018 07:55 - Interflow

Interflow heeft voorafgaand aan TCS Amsterdam Marathon een waardecheque van 7500 euro aangeboden aan Cancer Center Amsterdam, het kankeronderzoeksinstituut van Amsterdam UMC. Vervolgens hebben verschillende collega’s van zowel Interflow als Koninklijke BAM Groep meegedaan aan deze hardloopwedstrijd voor het goede doel.

Zij liepen 8 kilometer of 21 kilometer. Interflow en Koninklijke BAM Groep zijn, naast de medebouwer van de huidige huisvesting, al jarenlang sponsor van Cancer Center Amsterdam. Het doel van het centrum is om de levensverwachting van mensen met kanker te verbeteren.

Over Cancer Center Amsterdam

30 disciplines werken samen om ervoor te zorgen dat patiënten met (een vermoeden van) kanker zo snel en zo vakkundig mogelijk worden geholpen. Er worden onderzoek gedaan naar nieuwe behandelingen en diagnostische testen. Patiënten wordt optimale, geïndividualiseerde medische zorg en aandacht geboden. Dit alles geschiedt volgens de nieuwste inzichten. Het centrum investeert in toponderzoek en in de meest geavanceerde apparatuur voor diagnose en behandeling. Patiënten krijgen de meest effectieve behandeling en zorg en hebben zo de beste kans op genezing en een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.