Bezoek op donderdag 31 januari onze banenmarkt!

29 november 2018 14:27 - Interflow

Zoek je een functie waarin je hét verschil kunt maken? Kom dan op donderdag 31 januari naar onze banenmarkt. Als ontwerper en bouwer van operatiekamers, cleanrooms en laminar flow units dragen wij bij aan een betere, modernere wereld. Wij nodigen je graag uit om bij ons binnen te komen kijken. Wie weet, eindig jij met een uitdagende en betekenisvolle baan.

Dankzij onze operatiekamers, cleanrooms en laminar flow units kunnen ziekenhuizen de beste zorg bieden aan hun patiënten, farmaceuten belangrijke medicijnen produceren en bedrijven werken aan de uitvindingen van de toekomst. Hoe we dit doen, vertellen en tonen we graag op donderdag 31 januari. Op deze dag geven wij rondleidingen door ons bedrijf: het kantoor, de showrooms en de werkplaats. Hierdoor krijg je een helder beeld van ons werk, en hoe onze producten en diensten tot stand komen.

Aanmelden voor de banenmarkt is niet nodig. Bekijk alle vacatures onderaan dit bericht.

Wat? Banenmarkt
Waar? De Stek 15, Wieringerwerf
Wanneer? 31 januari 2019, 14 uur – 20 uur

 

Over Interflow

Schone lucht. Daar draait het bij Interflow om. Met als doel om in verschillende omgevingen persoons- en productbescherming te bieden. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en valideert operatiekamers, cleanrooms en laminar flow units. We zijn een toonaangevende fabrikant, gericht op de internationale farmacie, industrie, zelfstandige behandelcentra en ziekenhuizen. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie over Interflow

* Ben je op 31 januari verhinderd, maar heb je wel vragen over Interflow of interesse in een van de vacatures? Neem dan contact op met Karin Kuilman, via karin.kuilman@interflow.nl o.v.v. ‘Banenmarkt’.

 

Adviseur buitendienst

Adviseur cleanrooms - farmaceutische industrie

Engineer werktuigbouwkunde (realisatie)

Engineer werktuigbouwkunde (werkvoorbereiding)

Monteur (allround)

Monteur productie

Monteur elektrotechniek (buitenmontage)

Marketingcoördinator

Projectcontroller

Servicecoördinator validatie en beheer

Servicetechnicus (mbo-stage)

Teamleider validatie en beheer

Technicus validatie en meetdienst

Validatie-engineer/QA-coördinator

Werkvoorbereider productie

Werkvoorbereider werktuigbouwkunde