Interflow levert de beste stofvrije werkkasten van Nederland!

3 mei 2018 13:17 - Interflow
Onderzoek: Interflow levert de beste stofvrije werkkasten van Nederland

De stofvrije werkkasten van Interflow zijn wederom als best beoordeeld in het meest recente onderzoek van Nederlands Industrieel Markonderzoekbureau (N.I.M.). Interflow presteert goed op criteria als prijs, kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid, service en commerciële/technische ondersteuning.

N.I.M. beoordeelde in 2017 twaalf leveranciers van stofvrije werkkasten binnen de farmaceutische industrie, gezondheidszorg en laboratoria. De meest recente onderzoeksresultaten – vergeleken met die van voorgaande jaren – laten zien dat Interflow een steeds sterkere marktpositie inneemt.

Betrouwbaarheid

Interflow is uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend fabrikant van stofvrije werkkasten. Van ontwerp tot validatie, Interflow heeft de expertise in huis om elk project met uiterste precisie en de hoogste kwaliteit te realiseren. De onderzoeksresultaten ondersteunen dit. Interflow is het best beoordeeld op ‘leveringsbetrouwbaarheid en service’. De cijfers tonen verder een stijgende lijn.

Prijs-kwaliteitverhouding

De stofvrije werkkasten van Interflow presteren uitstekend op het gebied van kwaliteit. De prijsstelling krijgt tevens een goede beoordeling. De prijs-kwaliteitverhouding van Interflow is daarmee het best.

Merkenbekendheid en leveranciersbekendheid

Interflow geniet van steeds meer bekendheid binnen de markt van stofvrije werkkasten. Dit is waarschijnlijk inherent aan de goede beoordelingen op punten als kwaliteit, betrouwbaarheid, service en prijs. Interflow blijft streven naar verbetering om deze leidende positie te behouden en ook in de toekomst producten en diensten van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren.

Adviesrol

Interflow heeft op grond van meer dan veertig jaar ervaring kennis opgebouwd op het specialistische en vaak zeer gecompliceerde vakgebied van luchtbeheersing. Dat is in de onderzoeksresultaten terug te zien. Volgens N.I.M. biedt Interflow de beste commerciële en technische ondersteuning.

Neem voor meer informatie over onze stofvrije werkkasten contact op met:

Arjan van der Scheer
+31 6 53 541 205
arjan.vander.scheer@interflow.nl