Bezoek Interflow op het Totaal OK-congres!

8 juni 2018 - Interflow
Interflow en Koninklijke BAM Groep werken aan Virtual Reality/3D

Interflow staat aankomende week – dinsdag 12 juni – met een stand op het Totaal OK-congres in Supernova, Jaarbeurs Utrecht. De tweede editie van dit evenement staat volledig in het teken van 3D en Virtual Reality (VR). Wilt u meer leren over onze Flex-OK en hoe wij de nieuwste technologie toepassen in onze operatiekamers? Bezoek dan onze stand: nummer 36.

The OR goes VR, zo luidt het thema van het Totaal OK-congres. Er wordt gekeken naar alle mogelijkheden die de nieuwste technologie te bieden heeft op het terrein van ontwerpen, inrichten en gebruiken van de operatiekamer en -afdeling. Er is een vol programma. En om volledig in het thema te blijven,      is de gastsprekers gevraagd om een deel van hun presentatie in 3D/Virtual Reality te geven.

Leer meer over onze Flex-OK’s!

Bij onze stand krijgt u eveneens een impressie van de diverse mogelijkheden. Interflow en BAM Bouw en Techniek zijn al een geruime tijd bezig met de toepassing van 3D en Virtual Reality. Met een speciale VR-bril – of zelfs met uw telefoon – kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen in een van onze Flex-OK’s. Onze specialisten geven antwoord op al uw vragen. U vindt onze stand als nummer 36.