Op zoek naar een uitdagende baan? Bezoek op do. 12 juli onze banenmarkt!

20 juni 2018 - Interflow
Kom op donderdag 12 juli naar de Interflow-banenmarkt!

Interflow groeit in een hoog tempo. Wij zoeken momenteel meerdere nieuwe krachten die ons bijzondere bedrijf komen versterken. Daarom houden wij op donderdag 12 juli (14 uur tot 20 uur) een banenmarkt. Wij nodigen je graag uit om op deze dag bij ons binnen te kijken. Wie weet, eindig jij straks met een uitdagende baan en wij met een nieuwe collega!

Op deze dag geven wij rondleidingen door ons hele bedrijf: het kantoor, de showrooms en de werkplaats. Je krijgt een goed beeld van wat wij doen, en hoe onze producten en diensten tot stand komen. Onze collega Joep kan bijvoorbeeld alles vertellen over hoe wij dagelijks 3D- en Virtual Reality-technieken inzetten. In onze operatiekamer (Flex-OK) demonstreren we aan de hand van rookproeven hoe we luchtstromen meten en controleren. En in de werkplaats kun je zien hoe wij onze producten (pre)fabriceren.

Je kunt tijdens de rondleiding aan al het personeel vragen stellen. Wil je iemand specifiek spreken? Laat ons dat weten, dan regelen we dat voor je. Ben je op 12 juli verhinderd, maar heb je wel interesse in een van onze vacatures? Neem contact met ons op.

Wat?:Banenmarkt
Waar?: De Stek 15, 1771 SP Wieringerwerf
Wanneer?: Donderdag 12 juli, 14 uur – 20 uur

Meer informatie

 

Over Interflow

Schone lucht. Daar draait het bij Interflow om. Met als doel om in verschillende omgevingen product- en persoonsbescherming te bieden. Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en valideert operatiekamerscleanrooms en laminar flow units. We zijn een toonaangevende fabrikant, gericht op de internationale farmacieindustriezelfstandige behandelcentra en ziekenhuizenKlik hier voor meer informatie.