Interflow doneert 2.500 euro aan KikaRow Rondje NL

1 juli 2019 12:20 - Interflow bv
Niels Höfte van Interflow overhandigt cheque aan KikaRow

Interflow heeft tijdens de etappe Medemblik - Schagen - Alkmaar van het roeiproject KikaRow Rondje NL, een waardecheque van 2.500 euro aangeboden aan KikaRow. Onze collega Niels Höfte, lid van roeivereniging De Kop, roeide mee van Medemblik naar Schagen waar hij de cheque uitreikte. Met het bedrag support Interflow het onderzoek naar de langetermijneffecten van kinderkanker.

Roeiers van roeivereniging De Kop in Schagen en andere watersporters uit de regio hebben op zaterdag 29 juni een etappe van het roeiproject KikaRow Rondje NL geroeid. In de broeierige hitte begeleidden zij ‘The Vin’, de KikaRow-boot die mede bemand werd door ex-kinderkankerpatiënten, van Medemblik naar Alkmaar. Met de actie is maar liefst ruim 33.500 euro opgehaald door roeivereniging De Kop. Hiermee staat de teller nu op 236.000 euro voor KikaRow.

Over KikaRow Rondje NL

Van 13 april t/m 14 juli 2019 wordt 1.400 km geroeid door ruim 60 roeiverenigingen door heel Nederland. Met de actie wordt geld ingezameld voor de ‘Later’- studie van het Prinses Màxima Centrum in Utrecht. Dit project richt zich op onderzoek naar de bijwerkingen voor kinderen die kanker overleven met als doel deze vaak zware bijwerkingen te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Meer informatie: www.kikarow.nl