Bezoek donderdag 17 oktober onze banenmarkt

9 september 2019 09:52 - Interflow
Bezoek donderdag 17 oktober onze banenmarkt

Zoek je een maatschappelijk relevante functie waarin je een verschil kunt maken? Kom dan op donderdag 17 oktober naar onze banenmarkt. Interflow werkt aan unieke projecten voor belangrijke opdrachtgevers, zoals chipmachinefabrikanten, farmaceuten en ziekenhuizen. Wij nodigen je graag uit om bij ons te komen kijken. Wie weet, eindig jij met een betekenisvolle baan.

Dankzij onze operatiekamers, cleanrooms en laminar flow units kunnen ziekenhuizen de beste zorg bieden aan hun patiënten, farmaceuten belangrijke medicijnen produceren en bedrijven werken aan de uitvindingen van de toekomst. Hoe we dit doen, vertellen en tonen we graag op donderdag 17 oktober tussen 15:00 uur en 20:00 uur. Op deze dag geven wij rondleidingen door ons kantoor en de werkplaats. Tevens staat ons personeel ter beschikking voor het beantwoorden van vragen.

Aanmelden voor de banenmarkt is niet nodig. 

Bekijk alle vacatures

Wat? Banenmarkt
Waar? De Stek 15, Wieringerwerf
Wanneer? 17 oktober 2019, 15:00 uur – 20:00 uur

 

Over Interflow

Interflow is een specialist op het gebied van schone lucht. Het bedrijf uit Wieringerwerf excelleert in het bieden van persoons- en productbescherming op basis van luchtbeheersing. Al 45 jaar lang ontwerpt, realiseert, valideert en beheert Interflow cleanrooms, operatiekamers en laminar flow units. Interflow richt zich onder meer op de hightechindustrie, farmacie en gezondheidszorg in binnen- en buitenland.

Verhinderd?

Kun je 17 oktober niet aanwezig zijn, maar heb je wél vragen over Interflow of interesse in een vacature? Neem dan contact op met Karin Kuilman, via karin.kuilman@interflow.nl o.v.v. ‘Banenmarkt’.