Bezoek Interflow op Clean 2020

20 januari 2020 15:13 - Interflow bv
Bezoek Interflow op Clean 2020

Interflow presenteert dinsdag 28 januari op Clean 2020 in Veldhoven en neemt tevens deel aan de expo. Op deze dag wordt alles verteld over schoon ontwerpen, produceren, assembleren en verpakken. 

Steeds meer industrieën ervaren dat een schone werkomgeving noodzakelijk is voor het moderniseren van de productieprocessen. Maak op deze beurs kennis met de laatste ontwikkelingen, producten en innovaties voor een optimale reinheid van industriële onderdelen en oppervlakken.

Een cleanroom concept voor flexibiliteit en betere inzet van kapitaal
Een cleanroom wordt meestal gebouwd als vaste inrichting in een gebouw. Maar wat als in de loop van de tijd de capaciteit moet meegroeien, als u moet verhuizen, de kwalificatie van de cleanroom hoger moet, of de conditionering van de lucht moet worden aangepast?

Het nieuwe IFD cleanroomconcept van Interflow geeft antwoorden op al deze vragen. In een presentatie van Interflow, in samenwerking met ASML, krijgt u uitleg over het concept en inzicht in de manier waarop ASML flexibiliteit creëert en een nog betere inzet van kapitaal heeft. 

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met uw adviseur: 

Jeroen RijsM: +31 (0)610 05 80 48 | E: jeroen.rijs@interflow.nl

Meld u aan als bezoeker

Meer informatie over Clean 2020