Bouwkundig Engineer

Building a sustainable tomorrow

Gaat jouw hart sneller kloppen van toonaangevende en innovatieve ruimtes? Lees dan snel verder!

Jouw missie

Als bouwkundig engineer bij Interflow heb je een belangrijke taak: Het ontwerpen van de nieuwe cleanrooms en operatiekamers. Vrijwel ieder traject is maatwerk en het is allereerst aan jou de taak om samen met de architect, opdrachtgever of projectmanager te kijken wat er bouwkundig van de ruimte gevraagd wordt. Vervolgens ga je naar de tekentafel om de ruimte te ontwerpen. Dit doe je niet in je eentje, maar samen met de elektrotechnische en werktuigbouwkundig afdelingen binnen Interflow. Je werkt bijvoorbeeld veel samen met de werktuigbouwkundige en elektrotechnische engineers om ervoor te zorgen dat het totale ontwerp in de verschillende ruimtes die jij ontworpen hebt op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast heb je veel contact met de productie zodat jouw ideeën overeenkomen met de realiteit. Je bent ook regelmatig op locatie om te zien hoe de door jouw ontworpen ruimte wordt gebouwd in de praktijk waarbij je overlegt met de buitenmonteurs over de diverse oplossingen.

Daarnaast:

 • Koop je materialen in en maak je prijsafspraken;
 • Werk je veel in Revit om tot het juiste ontwerp te komen;
 • Onderhoud je contact met de verschillende leveranciers;
 • Zorg je voor een integrale afstemming met alle betrokken partijen.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een bouwkundige studie op MBO of HBO niveau afgerond;
 • Je hebt enkele jaren ervaring en bent klaar voor de volgende stap in je carrière;
 • Je hebt kennis van Autocad of Revit;
 • Je bent leergierig en proactief.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt te werken in een gezellig team waar naast hard werken ook veel wordt gelachen. De no-nonsense aanpak en platte organisatiestructuur zorgen ervoor dat jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt.

Wij volgen de CAO Technisch Installatiebedrijf. Dit betekent dat jij recht hebt op o.a.:

 • Een uitstekend en marktconform salaris;
 • Een 4 wekelijkse uitbetaling;
 • 8% vakantiegeld;
 • 38 vakantiedagen;
 • Een goed geregeld pensioen. 

Jouw werkomgeving

Je gaat werken in een informele en innovatieve omgeving waar alles draait om het best mogelijke resultaat. Interflow bevind zich in het top segment van de markt en dat merk je al vanaf het moment dat je op kantoor komt. Van een slim ingerichte fabriek tot een zelfgebouwde hightech operatiekamer en 3D coördinatie door het model door middel van een Oculus Rift bril, alles is tot in perfectie uitgevoerd.
Je komt te werken in een team met 4 engineers. Het is een hecht team waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Tot slot heerst er een fijne sfeer onder de collega’s en er is personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert.

Wie zijn wij?

Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminair flow kasten. Alles draait om schone lucht. Je kan je voorstellen dat er in operatiekamers geen infecties door vuil mogen ontstaan. 
Onze klanten zijn heel divers. Het gaat om (grote) ziekenhuizen, zelfstandige particuliere behandelcentra, de farmacie en top van de industrie. Interflow groeit en is continu in ontwikkeling met vernieuwing en innovaties. We hebben veel technische kennis en specialisten in schone lucht in huis, veel collega’s zijn al voor lange tijd aan Interflow verbonden. Hun ontwikkeling, de mooie projecten en klanten maar vooral de informele familiesfeer zijn voor hen een belangrijke reden om hier te (blijven) werken.

Het recruitment proces

Na een telefonische screening volgt een fysieke kennismaking op kantoor in Wieringerwerf. Herken jij jezelf in deze rol en ben je geïnteresseerd? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Vermeld duidelijk om welke functie het gaat en stuur je CV met motivatiebrief aan corporate recruiter, Sam Ranzijn via mailadres sam.ranzijn@bam.com.
Ook met vragen over de vacature kun je bij Sam terecht per mail of per telefoon op 06 - 50 03 92 04.

Terug naar alle vacatures >