Calculator

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Prijsvorming / Tendermanagement
  • Opleidingsniveau: HBO

Het is maandagochtend...je komt op kantoor, haalt een bakje koffie voor jou en de collega's en je klikt jouw emailbox open. TENDER GEWONNEN! lees je in jouw scherm! Dat geeft toch een kick! Daar heb je al die tijd hard voor gewerkt. Wil jij ook zo graag winnen? Word dan onze nieuwe calculator!

Wat ga je doen?

Als calculator ben je onderdeel van de afdeling Commercie en werk je direct samen met de kostendeskundige. Je hebt een unieke en invloedrijke positie binnen het commerciële team dat verantwoordelijk is voor het binnenhalen van hoogwaardige cleanroom projecten. Je werkt aan de aanbiedingen van nieuw te bouwen operatiekamers tot cleanrooms voor de farmaceutische industrie. Je werkt altijd aan bijzondere en veelal maatschappelijk relevante locaties zoals ziekenhuizen of klinieken. 

Als calculator ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige en scherp opgestelde calculatie. Je werkt mee aan het bepalen van de juiste kosten en door jouw inbreng komen de juiste offertes tot stand. Door jouw systematische werkwijze kom je tot calculaties waarin je rekening houdt met  variabelen en onvoorziene zaken. Je haalt informatie op bij onze commerciële collega’s, het bedrijfsbureau en leveranciers. Je schroomt niet om kritische vragen te stellen naar aanleiding van de ontvangen informatie en indien nodig geef je tegengas. Voordat een offerte de deur uit gaat zorg jij ervoor dat alle zaken zijn doorgerekend en er geen elementen worden vergeten.  Door jouw scherpe calculaties en samenwerking met de commerciële collega’s draag je bij aan het succes van de organisatie.

Wie zoeken wij?

Als calculator heb je:
•    een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde;
•    een groot analytisch vermogen en ben je accuraat;
•    1 tot 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie is een pré.

Om succesvol te zijn als calculator heb je een sterke affiniteit met cijfers. Je bent een kritische en prettige gesprekspartner. Je werkt graag op een gestructureerde en nauwkeurige manier. Je bent enthousiast en je wil je graag verder ontwikkelen tot kostendeskundige.

Wat bieden wij?

Interflow heeft de persoonlijkheid van een 'middelgroot' bedrijf met de voordelen van een multinational. We bieden een werkplek waarbij iedereen een belangrijk onderdeel is om tot een kwalitatief hoogstaand product te komen. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en een volwassen secundair arbeidsvoorwaarden pakket. 

Wie zijn wij?

Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. Vernieuwen zit in onze genen.
Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.  In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand.

Solliciteren