sr. Engineer Werktuigbouwkunde (Operatiekamer & Cleanrooms)

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Ontwerp & Engineering
  • Opleidingsniveau: HBO, MBO

Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwerpen en adviseren van luchtbehandelingsinstallaties en -kanalen in Operatiekamers en Cleanrooms? Waar schone lucht het verschil kan maken tussen leven en dood? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als engineer werktuigbouwkunde werk je samen in een projectteam met een projectleider en eventueel andere engineers vanuit de disciplines bouw- en elektrotechniek en meet- en regeltechniek. Samen met het projectteam overleg je over de coördinatie van het ontwerp en uitvoering. Als engineer ontwerp, bereken en begroot je zelfstandig eenvoudige en ingewikkelde luchtbehandelingsinstallaties, waarbij je gebruikt maakt van Revit. Tevens verzorg je zelfstandig de werkvoorbereiding: je maakt een planning,  je bewaakt deze en vraagt offertes aan. 
Verdere taken en verantwoordelijkheden:

  • begeleiden van, indien nodig, de werkuitvoering;
  • contact met de opdrachtgever en leveranciers met betrekking tot technisch inhoudelijke afstemming.

Wie zoeken wij?

Als engineer werktuigbouwkunde heb je:

  • een afgeronde hbo opleiding Werktuigbouwkunde met kennis van installatietechniek;
  • minstens 4 jaar werkervaring in de installatietechniek;
  • kennis van het Mollier H/X diagram;
  • bij voorkeur ervaring met werken in een BIM omgeving ( Revit of vergelijkbaar).

Om succesvol te zijn als engineer werktuigbouwkunde is het gemakkelijk voor jou om het overzicht te behouden over het project. Je hebt oog voor kwaliteit en je bent tevens gericht op de wensen van de klant. Daarnaast ga je op zoek naar vernieuwende oplossingen om zodoende voor op de markt te blijven lopen. Je vindt het prettig om samen te werken in een multidisciplinair team en bent in staat een actieve rol te spelen in het werken aan het gezamenlijke resultaat.

Wat bieden wij?

We bieden een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden. Je krijgt de ruimte om eigen initiatief te ontplooien. Je werkt aan unieke projecten voor maatschappelijk relevante opdrachtgevers in een specialistische omgeving. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Wij bieden medewerkers verschillende tools aan om zich te kunnen ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Interflow is onderdeel van BAM Bouw en Techniek bv. BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.

Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. Alles wat we doen, doen we met  uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit. Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat.

Solliciteren