sr. engineer Bouw en Inrichting (Operatiekamer & Cleanrooms)

Solliciteren
  • Bedrijf: Interflow
  • Standplaats: Wieringerwerf
  • Vakgebied: Ontwerp & Engineering
  • Opleidingsniveau: HBO

Wil jij een functie waarbij je nauw bent betrokken bij het bouwproces, veel verantwoordelijkheid en afwisseling hebt? Hou jij van details en vind je het geweldig om te zien dat hetgeen wat je tekent ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd? Wil je bij een groeiende, innovatieve werkgever aan de slag met unieke klanten? Dan is dit jouw baan! 

Wat ga je doen?

Als engineer bouw en inrichting werk je samen in een projectteam met een projectleider en eventueel andere engineers vanuit de discipline WTB en E. Tijdens de tender-, ontwerp- en realisatiefase ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, aanvragen van offertes, inkopen, aansturen van de eigen productie onderdelen, en organiseren van het project op het gebied van Bouw en Inrichting. 
 
Je ontwerpt de bouw- en inrichtingselementen van cleanrooms in REVIT en de bijbehorende producten van Interflow zoals het SafetyClean wand- en plafondsysteem en de Flex-OK. Als engineer maak je samen met de projectleider een inkoopplanning, waarbij er een inkooptraject wordt opzet. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van een goede uren en inkoop administratie. Je vraagt offertes aan en zorgt dat het project binnen budget en planning goed verloopt. Je hebt regelmatig overleg met andere afdelingen (WTB en Elektrotechniek / Meet- & Regeltechniek) over de integrale projectaanpak. Tijdens het project stuur je leveranciers aan en heb je contact met de klant. Als engineer bouw en inrichting ben je verantwoordelijk van start tot oplevering van het project. 
 

Wie zoeken wij?

Als engineer bouw en inrichting heb je: 
•    Een afgeronde opleiding HBO Bouwkunde óf een afgeronde MBO 4 opleiding met 3 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; 
•    Ervaring met REVIT of een vergelijkbaar pakket; 
•    Bij voorkeur ervaring met of opleiding in ontwerpen met BIM; 
•    Affiniteit met techniek 
 
Om succesvol te zijn als engineer ben je een gemotiveerde aanpakker en heb je een hoge mate van gedrevenheid. Het is makkelijk voor jou om het overzicht te behouden over het project. Je hebt oog voor kwaliteit en je bent tevens gericht op de wensen van de klant. Daarnaast ga je op zoek naar vernieuwende oplossingen om zodoende voor op de markt te blijven lopen. Je vindt het prettig om samen te werken in een multidisciplinair team, en bent in staat een actieve rol te spelen in het werken aan het gezamenlijke resultaat. 
 

Wat bieden wij?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. 

Wie zijn wij?

Interflow heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van operatiekamers, cleanrooms, steriele bereidingsruimten en laminar flow kasten. Vernieuwen zit in onze genen. De Flex-OK is één van onze laatste concepten;  flexibel, makkelijk aanpasbaar en goed te onderhouden. 
In onze ontwerpen gaan gebruikersgemak en slimme technische oplossingen hand in hand. Alles wat we doen, doen we met  uiterste precisie en gevoel voor kwaliteit. Van steriele opslag tot de verkoeverruimte; Interflow is als ontwerper en leverancier direct verantwoordelijk voor het eindresultaat. 
 
BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. 

Solliciteren