Wie zijn we?

Interflow is specialist op het gebied van schone lucht. Van het ontwerpen van operatiekamers voor een (academisch) ziekenhuis of een kliniek, het produceren van het materiaal in de eigen fabriek, tot het bouwen van de OK. Maar daar houdt het niet op. Na de bouw en de installatie valideren we de ruimte, en nemen deze eventueel in beheer. Het bijzondere van Interflow is dat we als enige in staat zijn een project gebruiksklaar op te leveren. We zijn een betrouwbare en toegankelijke partner voor onze klanten. De kwaliteit die we leveren en de kennis van onze gespecialiseerde medewerkers zijn onze grootste toegevoegde waarde. Die kennis is heel belangrijk en daar investeren we dan ook doorlopend in.

Onze klanten zijn heel divers. Het gaat om (grote) ziekenhuizen, zelfstandige particuliere behandelcentra, de farmacie en top van de industrie. Interflow groeit en is continu in ontwikkeling met vernieuwing en innovaties. We hebben veel technische kennis en specialisten in schone lucht in huis, veel collega’s zijn al voor lange tijd aan Interflow verbonden. Hun ontwikkeling, de mooie projecten en klanten maar vooral de informele familiesfeer zijn voor hen een belangrijke reden om hier te (blijven) werken.

Lees verder

Werken bij Interflow

 

 

Interflow zit in een transitie naar een nog innovatiever en marktgerichtere organisatie. Dat kan alleen met de beste mensen aan boord met hart voor de klant en de projecten die ze doen. Bij onze projecten werken we voor de veiligheid van mensen. De Interflowers voelen en nemen die verantwoordelijkheid. Elk van onze specialisten voelt zich onderdeel van het gehele proces en betrokken bij de klant. Ook de onderlinge samenwerking is bijzonder, we helpen elkaar, dagen elkaar uit en zijn allemaal bereid een stapje extra te doen, waarbij plezier voorop staat. 

Neem een kijkje in onze Flex-OK