Wie zijn we?

Interflow is specialist op het gebied van schone lucht. Van het ontwerpen van de Operatiekamers voor een (academisch) ziekenhuis of kliniek, het produceren van het materiaal in eigen fabriek tot het bouwen van de OK. Maar daar houdt het niet op. Na de bouw en de installatie valideren we de ruimte en nemen deze eventueel in beheer. Het bijzondere van Interflow is dat we als enige in staat zijn een project turn-key op te leveren. Alles in een hand dus, we zijn een betrouwbare en toegankelijke partner voor onze klanten. De kwaliteit die we leveren en de kennis van onze gespecialiseerde medewerkers zijn onze grootste toegevoegde waarde naar onze klanten. Die kennis is heel belangrijk en daar investeren we dan ook doorlopend in.

Onze klanten zijn heel divers. Het gaat om (grote) ziekenhuizen, zelfstandige particuliere behandelcentra, de farmacie en top van de industrie. Interflow groeit en is continu in ontwikkeling met vernieuwing en innovaties. We hebben veel technische kennis en specialisten in schone lucht in huis, veel collega’s zijn al voor lange tijd aan Interflow verbonden. Hun ontwikkeling, de mooie projecten en klanten maar vooral de informele familiesfeer zijn voor hen een belangrijke reden om hier te (blijven) werken.

Onze cultuur?

Open, informeel, vertrouwd en direct. Iedere medewerker voelt zich onderdeel van het geheel en betrokken bij de klant. Ook de onderlinge samenwerking is bijzonder, we helpen elkaar, dagen elkaar uit en zijn allemaal bereid een stapje extra te doen, waarbij plezier voorop staat. Naast het werk doen we ook veel samen, van wandelen in de pauze, tot schaatsen, fietsen en lekker eten. We lunchen altijd samen met iedereen die op kantoor is, onze Tineke maakt de lekkerste broodjes en we sluiten de week af met vette vrijdag, en onze directeur is gewoon Alex.

Toekomst

Interflow zit in een transitie naar een nog innovatiever en marktgerichtere organisatie. Dat kan alleen met de beste mensen aan boord met hart voor de klant en de projecten die ze doen. Bij al onze projecten werken we voor de veiligheid van mensen, die verantwoordelijkheid nemen en voelen de Interflowers. We blijven bezig met doorontwikkeling en vernieuwing. Dat kan zijn op processen maar ook op bestaande producten. We lopen voorop in de markt met BIM en maken onze projecten via 3/4D visualisatie toegankelijk voor onze klanten. Zo kunnen we met de klant in een virtueel project rondlopen en dus  nog efficiënter en klantgerichter werken.

Werken bij Interflow

Werken bij Interflow is werken bij een familiebedrijf en tóch ben je onderdeel van het grote BAM, dit zorgt voor goede carrièrekansen. De kwaliteit van het werk staat bovenaan, voor iedereen. We werken aan mooie en innovatieve projecten die een grote impact hebben op het leven en de veiligheid van bijvoorbeeld patiënten. Je krijgt veel ruimte om je vak uit te oefenen en jezelf uit te dagen om te groeien, daarvoor wordt je ook opgeleid en begeleid door ervaren collega’s.

 

Onze afdelingen