Cross flow unit zonder reflecterende delen voor Vocas te Hilversum

Voor het reinigen en stofvrij monteren van lenzen was Vocas te Hilversum in september 2020 op zoek naar een bedrijf die de bestaande schone werkplek kon optimaliseren en voorzien van een cross flow unit zonder reflecterende delen.

Interflow heeft voor Vocas een cross flow unit gebouwd die aan de binnenkant volledig in het donkergrijs en zwart uitgevoerd is. Zo hebben wij de wanden en het werkblad van donkergrijs HPL gemaakt en hebben wij het witte HEPA- filter afgedekt met zwart CG-doek. In deze donkere werkomgeving is men in staat om met behulp van een UV-lamp stofdeeltjes op te sporen en te verwijderen. Vrijdag 15 oktober werd de kast geplaatst en volledig gevalideerd opgeleverd tot volle tevredenheid van Vocas.

Vocas (sinds 1989) is een technisch dienstverlenend bedrijf met een achtergrond in film. Vocas staat in de omroep- en filmwereld hoog aangeschreven als bedrijf voor het ontwikkelen en ondersteunen van cameratechnologie. Vocas Systems ontwerpt en ontwikkelt innovatieve, hoogwaardige camera-accessoires voor film- en videoprofessionals.