Stella Lab Woerden

Naast standaardproducten ontwikkelt Interflow laminar flow units die op maat worden gemaakt. Zo ook voor Stella Lab in Woerden. Mede dankzij deze speciale afzuigkasten kan men asbestmonsters analyseren zonder dat de gebruiker gevaar loopt.

Stella Analyse BV te Woerden is een onafhankelijk Asbest analyse lab

De asbestmonsters worden geanalyseerd door ervaren analisten, geheel conform de daarvoor geldende normen. Zij gebruiken daarbij state-of-the-art apparatuur. Om vergissingen uit te sluiten, worden alle optische monsters twee keer geanalyseerd, beide keren door een andere analist.

Als extra service maken zij gebruik van een eigen koeriersdienst en halen analysemonsters op uit bouw/sloop trajecten op locaties. Zij garanderen met deze werkwijze razendsnel resultaat. De volgende morgen is de analyse vaak al klaar en ontvangen de klanten al een digitale rapportage. Snel, gefundeerd, zeker en veilig.

Voor het maken van deze analyse levert Interflow 2 poederafzuigkasten, type IF/PAK 60/120 safe change. Deze kasten bezitten diverse opties, zoals 3-traps filtersysteem, safe change en flowcontrol.

* safe change: veilige filtervervanging is een proces waarbij een hepafilter wordt vervangen zonder dat de bediener wordt blootgesteld aan het filter of aan de binnenkant van het filterhuis. Ook om verontreinigingen met een hoog risico volledig binnen de behuizing te houden.

De stromingsruit is in 2 delen, waarvan 1 deel opklapbaar is, tevens is het onderstel elektrisch in hoogte verstelbaar. Op deze wijze kunnen de analisten van Stella hun werkzaamheden veilig en ergonomisch uitvoeren. Zo maken wij iedere flowkast in onze eigen fabriek een veilige en klantspecifieke werkplek.