Technische Universiteit Eindhoven

Naast standaardproducten ontwikkelt Interflow laminar flow units die op maat worden gemaakt. Zo ook voor de Technische Universiteit Eindhoven. Mede dankzij deze speciale afzuigkast kan men (giftige) nanodeeltjes produceren zonder dat de gebruiker gevaar loopt.

De organisatie koos voor Interflow vanwege de tevredenheid over eerdere laminar flow units. Met de nieuwe afzuigkast die onder meer is uitgerust met een visueel alarm is er opnieuw aan de verwachtingen voldaan. "We zijn tevreden over het resultaat en vooral over de ingebouwde veiligheden. De gebruiker ziet meteen of de situatie veilig is", zo concludeert Tiny Verhoeven - Education/Research Officer bij de afdeling Chemical Engineering & Chemistry, Inorganic Materials & Catalysis van de Technische Universiteit Eindhoven.

De klantspecifieke afzuigkast heeft een verrijdbaar deel, waardoor de Technische Universiteit Eindhoven er bepaalde apparatuur in kan plaatsen en onderhouden. Daarnaast heeft de laminar flow unit verschillende schuifruiten die diverse handelingen binnen het beschermde gebied mogelijk maken. Dit alles leidt tot een positieve beoordeling: “Wij willen Interflow zéker aanraden. De gesprekken in de initiële fase worden met kennis en kundigheid gevoerd, alle producten voldoen prima en de nazorg en service zijn ook naar tevredenheid.”