Laminar air flow units

De laminar air flow units van Interflow excelleren in het bieden van persoonsbescherming en productbescherming. Overal waar risico op contaminatie of zwevende verontreinigingen storend, schadelijk of ongewenst zijn, wordt met het installeren van onze laminar airflowsystemen een maximale stof- en kiemvrijheid verkregen. Op deze manier wordt uw personeel en/of producten tegen schadelijke deeltjes of micro-organismen beschermd, researchwerk vereenvoudigd en kwaliteitscontrole mogelijk.

Wij hebben bijna vijftig jaar ervaring met de engineering, realisatie, validatie en het beheer van diverse cleanrooms en laminar air flow units. De LAF-kasten van Interflow worden als best beoordeeld* op kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn onze klanten enthousiast over de leveringsbetrouwbaarheid en de service.

Een laminar air flow unit die bij uw werkzaamheden past

Interflow biedt verschillende flowkasten die elk een eigen doel dienen. Gebruik de configurator aan de linkerkant van het scherm (pc en tablet) of klik op het icoontje rechtsboven (smartphone) om de flowkast te vinden die bij uw werkzaamheden past. Klik vervolgens op de afbeelding om meer over de flowkast te weten te komen, en eventueel direct een offerte aan te vragen.

*Onderzoek van Nederlands Industrieel Marktonderzoekbureau (2018)

Offerte aanvragen >

Adviseur