Dampafzuigkasten

Dampafzuigkasten van het type IF/DAK zijn bij uitstek geschikt voor afzuiging van gassen en dampen. Interflow heeft dampafzuigkasten in diverse maten. Voor klantspecifieke maatoplossingen put Interflow uit een omvangrijke ventilatorrange en een brede keuze aan filtratietechnieken.

De Interflow dampafzuigkast is de ideale maatoplossing wanneer u beschikt over beperkte ruimte en een flexibele toepassing van uw afzuigkast wenst. De compacte dampafzuigkast vraagt bovendien om een lagere investering dan een conventionele zuurkast. De dampafzuigkast is geschikt voor het afzuigen of tijdelijk opslaan van processen waarbij gassen of dampen vrijkomen.

De werking van de dampafzuigkast berust op het feit dat lucht continu wordt aangezogen door de opening onder het schuifraam. Hierdoor blijft een ingaande luchtstroom gehandhaafd en is het niet mogelijk dat gas- en dampvormige verontreinigingen naar buiten treden. De dampafzuigkasten zijn uitgerust met luchtgeleidingspanelen en een bypass, die een gelijke luchtstroming (afzuiging) garanderen bij verschillende raamopeningen.

Offerte aanvragen >

Adviseur