Interflow en ASML presenteren Industrial Modular Field Cleanroom

Interflow en ASML presenteren Industrial Modular Field Cleanroom

Kees de Wit – principal architect clean technology bij ASML – en Alex Jansen – algemeen directeur bij Interflow – hebben samen een nieuw modulair cleanroomconcept gepresenteerd dat optimale flexibiliteit en een betere inzet van kapitaal biedt. Dat deden zij tijdens het evenement Clean 2020 dat plaatsvond bij Mikrocentrum in Veldhoven.

Een cleanroom wordt meestal gebouwd als een vaste inrichting in een gebouw. Maar wat als na verloop van tijd de capaciteit moet meegroeien, als u moet verhuizen, de kwalificatie van de cleanroom hoger moet, of de conditionering van de lucht moet worden aangepast?

Een cleanroom concept voor flexibiliteit en betere inzet van kapitaal

De nieuwe Industrial Modular Field Cleanroom geeft antwoord op deze vragen. In de presentatie van Interflow en ASML is er inzicht gegeven in het concept en in de manier waarop ASML flexibiliteit creëert en een nog betere inzet van kapitaal bewerkstelligt.

Meer weten over de mogelijkheden van dit concept? Neem contact op met onze adviseurs:

Gijs Hillen | M: +31 (0)651 38 16 04 | E: gijs.hillen@interflow.nl

Jeroen RijsM: +31 (0)610 05 80 48 | E: jeroen.rijs@interflow.nl