Coronacrisis - Razendsnel microbiologische veiligheidskabinetten voor UMCG

Coronacrisis - Razendsnel microbiologische veiligheidskabinetten voor UMCG

Ten tijde van de coronacrisis doen wij bij Interflow ons uiterste best om de Zorgsector zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen bij het bestrijden van dit virus.

Deze week heeft Interflow bemiddeld tussen DSM Delft en het UMCG in Groningen. DSM Delft heeft drie microbiologische veiligheidskabinetten bij Interflow besteld, ter vervanging van de huidige microbiologische veiligheidskabinetten. Deze worden bij onderzoek gebruikt ter bescherming van personen en producten tegen micro-organismen.

Vanwege de urgente vraag van het UMCG om op zo kort mogelijke termijn microbiologische veiligheidskabinetten ter beschikking te krijgen voor laboratoriumwerkzaamheden in de strijd tegen het corona virus, was DSM Delft bereid in deze crisistijd de voor haar gemaakte microbiologische veiligheidskabinetten te leveren aan het UMCG. 

Heeft u ook hulp nodig, heeft u vragen of ondersteuning nodig voor het verplaatsen of valideren van de MVK’s zodat uw medewerkers veilig kunnen werken? Bel ons dan op het telefoonnummer: 0227 60 28 44, mail naar info@interflow.nl of neem direct contact op met de bij u bekende contactpersoon. Wij staan voor u klaar.