Interflow blijft de zorg, farmacie en industrie in deze turbulente tijden ondersteunen: validatie-, beheer- en onderhoudsmedewerkers beschikbaar voor lopende zaken en acute werkzaamheden

Interflow blijft de zorg, farmacie en industrie ondersteunen: validatie-, beheer- en onderhoudsmedewerkers beschikbaar voor lopende zaken en acute werkzaamhedennen: validatie-, beheer- en onderhoudsmedewerkers beschikbaar voor lopende zaken en acute werkzaamheden

Ook in deze turbulente tijden staat Interflow klaar voor de zorg, farmacie en industrie. Onze technici zijn beschikbaar voor zowel lopende als acute validatie-, beheer- en onderhoudswerkzaamheden, zodat bij storingen en calamiteiten uw cleanrooms, operatiekamers en laminar air flow units snel weer operationeel zijn.

Na de landelijke maatregelen hebben wij waar nodig onze processen aangepast om hier invulling aan te kunnen geven. Zoals u van ons gewend bent, zullen onze goed opgeleide medewerkers tijdens het bezoek aan uw bedrijf alle corona- en lokale veiligheidsvoorschriften in acht nemen. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.Heeft u hulp nodig of ergens vragen over, neem dan contact met ons op. Dat kan via het telefoonnummer: 0227 60 28 44, mail naar info@interflow.nl of neem direct contact op met de bij u bekende contactpersoon.