Tijdelijke Intensive Care units in de strijd tegen het coronavirus

In samenwerking met Interflow heeft Gortemaker Algra Feenstra architecten een concept opgesteld voor het realiseren van tijdelijke Intensive Care units. Deze kunnen in een sporthal of atrium worden geplaatst.

Om te zorgen dat het virus niet buiten de IC unit terecht komt, staat de complete IC unit op onderdruk.

Hoewel het tijdelijke ruimtes betreft, zijn dit volwaardige IC units die voldoen aan de richtlijnen en compleet zijn uitgevoerd met noodstroomvoorziening en medische gassen. Doordat de bouwkundige elementen afkomstige zijn uit de cleanroomsector, is alles flush afgewerkt. Hierdoor zijn de IC units goed te reinigen en bestand tegen desinfecterende middelen.

Het juiste personeel en apparatuur zijn belangrijke onderdelen die nog moeten worden ingevuld. Daarom zijn wij op zoek naar mensen en bedrijven die mee willen werken aan dit concept. We denken hierbij aan leveranciers van medische apparatuur, overig meubilair, maar ook aan zorginstellingen en overheidsinstellingen.

Neem contact met ons op via info@interflow.nl | tel. 0227 60 28 44


Meer info over het plan en ontwerp: http://url.gaf.eu/17