Coronaveilig werken met tweepersoons cross flow units dankzij inventieve constructie

27 augustus 2020
Coronaveilig werken met tweepersoons cross flow units dankzij inventieve constructie

Interflow maakt ook cross flow units die door twee personen tegelijk worden gebruikt. Nu door het coronavirus anderhalve meter afstand houden noodzakelijk is, heeft Interflow een inventieve plexiglasconstructie beschikbaar (zie foto) die zowel de veiligheid van de gebruikers als de prestatie van deze cross flow units waarborgt. Belangrijk is dat er geen blijvende modificaties worden gemaakt. Hierdoor zijn de cross flow units eenvoudig in de oorspronkelijke staat terug te brengen.

Bent u geïnteresseerd in deze plexiglasconstructie en benieuwd naar wat er voor u mogelijk is? Neem dan contact op met Arjan van der Scheer, adviseur laminar flow units.

T. 06 53 54 12 05

E. arjan.vander.scheer@interflow.nl