Interflow stelt voor: Robin Post

25 november 2022
Robin Post, Dutch Bobsleigh Team

Robin Post uit Wieringerwerf heeft al sinds haar jeugd de droom om mee te doen aan de Olympische Spelen. Eerst begonnen met kogelslingeren waar zij bij de top 8 van Nederland hoorde, is zij nu lid van het Nederlandse Bobslee team. Zowel in de mono-bob als in de 2-mans-bob staat zij haar mannetje. De Winterspelen van 2026 zijn haar doel.

In oktober kwamen wij met Robin in contact en waren meteen onder de indruk van haar enthousiasme en doorzettingsvermogen. Deze maanden is het trainen, trainen en nog eens trainen. Veel ervaring opdoen, veel runs maken en veel trainingskampen. Om de bobslee te vervoeren naar de trainingskampen was Robin naarstig op zoek naar sponsors.

Al in het eerste gesprek kwamen wij tot overeenstemming en mogen wij ons de trotse sponsor van Robin Post noemen.

Deze week konden wij het eerste resultaat van deze samenwerking aanschouwen.

Klik hier voor een impressie van Run 1

Klik hier voor een impressie van Run 2