Interflow doneert warmtekast aan Noordwest Ziekenhuisgroep te Alkmaar

Warmtekast Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar

Een rally van 7500 kilometer door negen landen in 16 dagen naar de Noordkaap rijden, in een auto van minimaal 20 jaar oud. Feike Dokter en Han Kirchhoff uit Alkmaar gaan dat ongewisse avontuur aan ten bate van het oncologisch centrum in het Noordwest Ziekenhuisgroep te Alkmaar (NWZ).

Het doel is om € 20.000,- op te halen om een ontvangstkamer in huiselijke sfeer in te kunnen laten richten voor bezoekers van kankerpatiënten in het Alkmaarse ziekenhuis. Interflow sponsort deze prachtige challenge en doneert de warmtekast, waarin warmtedekens kunnen worden verwarmd. Dit verhoogt het comfort van patiënten die hoofdhuidkoeling krijgen of met een koude rilling na operaties, bestralingen of behandelingen te make hebben aanzienlijk.

Door de organisatie van #BalticSeaCircle2022, de noordelijkste rally ter wereld, is stichting Movember in principe als goede doel aan dit evenement gekoppeld. “Omdat wij willen dat alles wat we inzamelen komt op de plek waarvoor we het doen, hebben we een lokaal doel gekozen. Dat vindt de rallyorganisatie gelukkig prima”, aldus de 2 heren. Via Social Media brengen ze regelmatig verslag uit van hun belevenissen, voorin hun auto wordt een camera geïnstalleerd.

Wie een steentje wil bijdragen en wil doneren voor het goede doel, kan dit doen via de website https://www.doneeractie.nl/race-voor-de-oncologie-afdeling-nwz-alkmaar/-60775