Flexibiliteit

Snelle realisatie door modulaire prefabricage

Flex-OK is een flexibele operatiekamer die snel kan worden gerealiseerd, doordat alle elementen in de prefabricagefase in de fabriek van Interflow worden geproduceerd. Als laatste stap in deze fase worden de flexwanden geïntegreerd met alle technologische en medische toepassingen. Op locatie hoeven de onderdelen enkel nog in elkaar te worden gezet en is de OK direct klaar voor gebruik. Tijdens dit proces is er minimale overlast, omdat er geen stof of zaagsel ontstaat en er veel minder lawaai wordt geproduceerd.

Een flexibele operatiekamer is altijd aanpasbaar

Nadat uw Flex-OK is opgeleverd en in gebruik is genomen, maakt het modulaire systeem het mogelijk om ook toekomstige aanpassingen gemakkelijk uit te voeren. Een flexwand kan in maximaal twee uur tijd worden vervangen, waardoor de ruimte praktisch onaangetast blijft, de downtime beperkt is en de continuïteit van zorg wordt gewaarborgd. Het kan hierbij gaan om de vervanging van een flexwand, maar ook een gehele herschikking van de ruimte of het vergroten van de capaciteit is mogelijk.

Volledige keuzevrijheid voor concept en inrichting

Elke Flex-OK wordt geheel naar eigen wens ontworpen. Samen met u ontwikkelen we de perfecte operatiekamer die afgestemd is op uw eigen situatie en werkprocessen. Hierbij is ons motto dat niets vooraf vast ligt en alles mogelijk is. Daarom kunt u in elke fase van het bouwtraject nog aanpassingen maken. Omdat Interflow met elk mogelijk merk of product kan samenwerken, heeft u maximale keuzevrijheid over de inrichting van uw flexibele operatiekamer en de onderdelen die u wenst te integreren.

Gebruiker nauw betrokken bij gehele proces

Gebruikers worden vanaf de start rechtstreeks betrokken bij het ontwerp, de realisatie en de inrichting van de Flex-OK. Gedurende het gehele traject heeft u één vast aanspreekpunt bij Interflow en kunt u altijd rekenen op onze persoonlijke service en begeleiding. Ook na de oplevering helpen we u graag met het beheer en onderhoud van uw operatiekamer.